Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Párommal 2 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Dolgozik, én pedig tanulok, és diákmunkákat vállalok (ha van rá lehetőség). Mostanában minden estét a gép előtt tölt, nem beszélgetünk. Azt mondta, velem boldog, de ingerszegény az élete, és idegesíti, hogy mások a családjában utaznak, ő meg 6 éve nem volt külföldön (minden évben 1 hetet a Balatonnál nyaral, az elmúlt 3 nyáron mi is ott voltunk), és neki is kijárna a pihenés 6 év munka után. Közölte, hogy unalmas az élete, és már az ágyban sem az igazi (igen, kb. heti 1 rövidke alkalom, és nem azért, mert én nem akarom), mégsem tesz semmit, hogy ez változzon. Én belefáradtam az örökös fröcsögésébe, morgásába, mert bármit is javasoltam a kapcsolatunk fellendítésének érdekében, mindig elutasította (fáradt vagyok, teleettem magam, hideg van, meleg van, nincs pénzünk stb.)

Csak az ő bajai fontosak, az én mamám haldoklik, heti rendszerességgel ápolom, és mikor mesélném a páromnak, hogy hogy van a mamám, közli, hogy: Ez már lerágott csont. Nagyon rosszul esett. Érzéketlennek tartom. Megértem, hogy nagy rajta a felelősség, a nyomás, de már mosolyogni sem látom, és még csak 27 éves. Megkérdezte ma is: Mégis minek örüljön? Szerintem depressziós, és bár már javasoltam, nem hajlandó pszichológust keresni. Jövőre szerette volna megkérni a kezem, de én nem akarok egy savanyú, állandóan rosszkedvű ember mellett leélni az életem... Jól teszem, ha szakítok?

2012. szept. 26. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Fanta súgja..folytasd!
2012. szept. 26. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, mikor hazamegy a munkából, csak egy levelet találjon otthon. Amiben leirod hogy nem bírod tovább, ennyi. Vége. Leirod mindezeket amiket ideirtál. Utána úgyis hívni fog, de ne vedd fel. Ha látod hogy megbánta, keres téged, bocsánatot akar kérni, akkor meg küldesz neki egy sms-t hogy megfog e változni vagy nem.
2012. szept. 26. 19:50
 3/7 TOMAtm ***** válasza:

nem.sajnos a helyzet MO-n egyre szarabb,erről nem ő tehet.kevés a pénz viszont sok a kiadás.ha majd dolgozni fogsz és nem ő tart el akkor már kicsit könnyebben fogtok élni,jut majd szórakozásra,extrákra meg amire kell...a barátodat az savanyítja be h nyomja a mókuskereket de nem jut egyről a kettőre.ha még plusszba elhagyod sztem megástad a sírját.próbálj meg kedves lenni vele,próbáld kihúzni a gödörből.

viszont ha nem szereted akkor lépj... bár akkor te leszel a legszemetebb dög a srác szemében remélem tudod.

2012. szept. 26. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Mint írtam, megértem, hogy unja, és belefáradt (monoton a munkaköre), de én meg nem kapok mást már 1,5 éve, mint egy megkeseredett "vénembert". :( Nem érzem, hogy boldog lenne velem, hogy szeret, csak mondja a magáét, észre sem veszi, ha néha engem is bánt valami. :( Ezzel öli ki belőlem a szerelmet, a szeretetet. Mindig görcsbe rándul a gyomrom, mielőtt jön haza, hogy vajon mennyire van kiborulva. :( Van amúgy tartalék pénze (elég sok), 10 éve tartogatja, mégis szenved, hogy mások utaznak, ő meg nem. A helyében kivettem volna egy kisebb összeget, és elmentem volna valahová. (nem is kéne, hogy engem vigyen, már annak is örülnék, ha vidámabban jönne haza)

Beszéltünk már a viselkedéséről elég sokat, de az a vége, hogy megsértődik, hogy ha ennyire rossz vele, akkor hagyjam el...

2012. szept. 26. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy, mert szereted. De tettekből kell rájönnie, hogy te nem érdemled ezt. Szóval mindenképp csinálj valamit, hagyd ott, esetleg újrakezditek. De így nem mehet tovább
2012. szept. 26. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Enyhe depresszió tünetei .. ha magadtól nem megy, cipeld pszichohoz.
2012. szept. 26. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, akkor szerintem ne vesztegesd rá az idődet. Ha próbáltál beszélni is vele, és az sem ért el semmit, akkor kár tovább energiát és főleg időt feccölni bele. Adj neki ultimátumot: megpróbál javítani a helyzeten, vagy fel is út, le is út.
2012. szept. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!