Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme folytatni?
Párommal 2 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Dolgozik, én pedig tanulok, és diákmunkákat vállalok (ha van rá lehetőség). Mostanában minden estét a gép előtt tölt, nem beszélgetünk. Azt mondta, velem boldog, de ingerszegény az élete, és idegesíti, hogy mások a családjában utaznak, ő meg 6 éve nem volt külföldön (minden évben 1 hetet a Balatonnál nyaral, az elmúlt 3 nyáron mi is ott voltunk), és neki is kijárna a pihenés 6 év munka után. Közölte, hogy unalmas az élete, és már az ágyban sem az igazi (igen, kb. heti 1 rövidke alkalom, és nem azért, mert én nem akarom), mégsem tesz semmit, hogy ez változzon. Én belefáradtam az örökös fröcsögésébe, morgásába, mert bármit is javasoltam a kapcsolatunk fellendítésének érdekében, mindig elutasította (fáradt vagyok, teleettem magam, hideg van, meleg van, nincs pénzünk stb.)
Csak az ő bajai fontosak, az én mamám haldoklik, heti rendszerességgel ápolom, és mikor mesélném a páromnak, hogy hogy van a mamám, közli, hogy: Ez már lerágott csont. Nagyon rosszul esett. Érzéketlennek tartom. Megértem, hogy nagy rajta a felelősség, a nyomás, de már mosolyogni sem látom, és még csak 27 éves. Megkérdezte ma is: Mégis minek örüljön? Szerintem depressziós, és bár már javasoltam, nem hajlandó pszichológust keresni. Jövőre szerette volna megkérni a kezem, de én nem akarok egy savanyú, állandóan rosszkedvű ember mellett leélni az életem... Jól teszem, ha szakítok?
nem.sajnos a helyzet MO-n egyre szarabb,erről nem ő tehet.kevés a pénz viszont sok a kiadás.ha majd dolgozni fogsz és nem ő tart el akkor már kicsit könnyebben fogtok élni,jut majd szórakozásra,extrákra meg amire kell...a barátodat az savanyítja be h nyomja a mókuskereket de nem jut egyről a kettőre.ha még plusszba elhagyod sztem megástad a sírját.próbálj meg kedves lenni vele,próbáld kihúzni a gödörből.
viszont ha nem szereted akkor lépj... bár akkor te leszel a legszemetebb dög a srác szemében remélem tudod.
Mint írtam, megértem, hogy unja, és belefáradt (monoton a munkaköre), de én meg nem kapok mást már 1,5 éve, mint egy megkeseredett "vénembert". :( Nem érzem, hogy boldog lenne velem, hogy szeret, csak mondja a magáét, észre sem veszi, ha néha engem is bánt valami. :( Ezzel öli ki belőlem a szerelmet, a szeretetet. Mindig görcsbe rándul a gyomrom, mielőtt jön haza, hogy vajon mennyire van kiborulva. :( Van amúgy tartalék pénze (elég sok), 10 éve tartogatja, mégis szenved, hogy mások utaznak, ő meg nem. A helyében kivettem volna egy kisebb összeget, és elmentem volna valahová. (nem is kéne, hogy engem vigyen, már annak is örülnék, ha vidámabban jönne haza)
Beszéltünk már a viselkedéséről elég sokat, de az a vége, hogy megsértődik, hogy ha ennyire rossz vele, akkor hagyjam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!