Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleolvastam a párom facebook üzeneteibe, és elolvastam a beszélgetéseit az exével - zavar amiről szó volt, mit tegyek?
Előre is leszögezem: nem, soha életemben nem néztem még bele senki privát dolgaiba, se gépen, se telefonban, sehol. A barátoméba se szoktam, ha épp bejelentkezve marad nálam, de most amikor mellettem facebookozott megláttam, hogy kapott vmi üzit a barátnőjétől és nem hagyott nyugodni a dolog.
Amúgy nagyon megbántam... kb. 2 éve szakítottak már (2 évig voltak együtt is), de a lány még júniusban is írt neki, meg azóta is beszélgettek,ahogy láttam. Olyanokat írt a páromnak, hogy mindig ő lesz az igazi neki, a legfontosabb, bárkije is lesz, meg kérdezgette, hogy szereti-e még, meg mennyire szerette a hatalmas rózsacsokrkat, amiket szülinapjára kapott tőle...Mesélte, hogy mennyire szép volt, amikor még együtt voltak, meg hogy tudja, hogy nem szerelemből járt fel hozzá később, csak szexelni. Ezen teljesen le is döbbentem..Igaz, a barátom elég semleges volt vele már ekkortájt, de korábban nem...
Hát, furcsa volt bevallom.Én alapból érzékeny fajta vagyok (am 3 hónapja vagyunk együtt), és most meg folyton ezen rágom magam azóta, hogy vajon szeret-e engem annyira, mint a volt barátnőjét? Hogy leszek- e valaha ugyanolyan fontos neki (egyébként első igazi kapcsolata volt a lány,ahogy tudom)? Ilyen apróságokon töröm a fejem, hogy vajon az én szülinapomra is vesz-e rósát, és ha nem, azt fogjam fel úgy, hogy irántam nem érez olyan mélyen? Szép lecke volt, az biztos, hogy többé nem teszek ilyet.... de ezeket most hogy verjem ki a fejemből? Túlaggódom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!