Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétfőn szakítottam a barátommal de nagyon hiányzik mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
szóval azért szakítottam vele mert más lányok képeit komenntelgette ami engem nagyon bántott idegesített és megmondtam neki hogy részemről vége mert nem birom elviselni amit csinál....de még mindig szeretem és nagyon hiányzik szerintetek mit csináljak kezdeményezzek kibékülést vagy ne? bár nem hiszem hogy leszokna erről a szokásáról ha kibékülnénk akkor sem:(2012. szept. 26. 16:53
11/12 A kérdező kommentje:
10 igen igazad van csak sajnos nem tehetek róla hogy kibe szeretek bele
2012. szept. 27. 16:48
12/12 A kérdező kommentje:
9-es igazad van nem futok utána majd csak túlélem nélküle :))
2012. szept. 27. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!