Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Pasik véleményét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Pasik véleményét kérném. / lent/

Figyelt kérdés

Miért van az ,hogy mindig olyan tetszik meg akinek nem kellek? csupa dicsérő szavakat hallok mindenkitől.. de aki nekem tetszik annak sosem kellek.. vagy túl idős vagy nem vagyok az esete.. mit csinálok rosszul?Miből vehetem észre ha mégis tetszem valakinek.. /merjek kezdeményezni vagy várjak? esetleg egy kedves mosoly tudna annyit dobni ,hogy ha félénk ..oda merjen jönni? nem vagyok valami kezdeményező típus.. és már nagyon semmit nem merek tenni..mert eddig mindig csúnyán megjártam:\\..

akik megismernek általában mindenki nagyon kedvel.. öszintének tartanak..kedvesnek..vidámnak..és sokszor irigykednek a kinézetemre..:S.. de akkor mégis mi a próbléma? szeretnék már szeretni valakit.. :/ 16/L

2009. aug. 2. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy mosoly nagyon sokat segít agy félénkebb embernek.Kimutathatod hogy érdekel és nem kell attól félni hogy egyből kikosarazod.Ha rámoslyogsz valakire akkor egész biztosan önbizalmat is adsz neki.De ha szeretnéd kezedményezhetsz is, de szerintem igazi férfi meg mer szólítani, főleg mosoly után.
2009. aug. 2. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kiváncsi lennék rád. 19 vok.
2009. aug. 2. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez majdnem mindenkivel így van.Lehet,h kicsit válogatós vagy,ha annyira akarod h valaki szeressen akkor rakd le egy kicsit azt a mércét!:D
2009. aug. 3. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem kell a mércét lerakni!

Magas mércének 3-4 ember fog megfelelni, de azok olyanok is lesznek. Nem éri meg sok kapcsolatban tönkremenni.

Megértelek, hogy szeretnél már valakit szeretni, én is így voltam, de lehet hogy erre még akár éveket is kell várni. Ezellen nincs mit tenni. A ha nincs ló, szamár is jó meg kárt tenne neked is, a szamárnak is, ezt jól érzed.

Sztem ha komolyan tetszik valaki, légy hozzá igen kedves, adj lehetőséget arra, hogy ha akar, kezdeményezzen, de te ne kezdeményezz direktbe, mert ezt sok férfi nem szereti.

Bocs, én lány voltam, most látom, hogy pasikat kérdeztél.

2009. aug. 3. 01:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne félj kezdeményezni. Nem tudom mit jelent az hogy csúnyán megjártad.. Próbálkozni kell és ha nem sikerül akkor mosolyogni egyet a dolgon. Jobb mindig próbálkozni és esetleg belebukni, mint ülni és bánkódni hogy semmi nem jön össze... És ne beszéld be magadnak hogy mit gondolnak mások. Amíg nem mondott nemet addig szabad a pálya. Fokozatosan kell közelíteni, finoman, diszkréten, és fontos hogy ne légy feszült. A vidám lányoknak mindig sokkal nagyobb esélyeik vannak. A feszült lányoknak pedig mindig sokkal kevesebb.. Úgyhogy mosolyogj..:) És felejtsd el azt hogy a fiúknak kell kezdeményezni, viszont te se egyből közöld a céljaid (ne ugorj rá). Fokozatosság..! :D

(23/F)

KG

2009. aug. 3. 08:01
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.=)
2009. aug. 3. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!