Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval megismertem egy srácot, és az elején mindig írt nekem, meg jól elvoltunk, randiztunk is, de tényleg csak ettünk meg dumáltunk, és nagyon jó volt, aztán egy ideig még nagyon sokat beszéltünk, meg mondta hogy találkozzunk, de 1 hete, nem ír, és ha én írok neki akkor is csak 1-2 szavas válaszai vannak..
mi lehet ennek az oka?
l/16
2012. szept. 25. 21:33
1/1 anonim válasza:
Elrontotta a gyomrát a randin. Egyébként ki tudja, kérdezd meg tőle mi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!