Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több, mint férfi?

Figyelt kérdés
Számodra milyen tulajdonságokkal bír, akit így tartasz nyilván?
2012. szept. 25. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Farkasember.
2012. szept. 25. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyenes,őszinte,határozott,bátor,derűs,erős egyéniség.
2012. szept. 25. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyennel még nem találkoztam, de ha külsőt kell mondani, akkor ő talán ebbe a kategóriába tartozik. Nem a tipikus ideálom, de meglátom, és kaparom a szék karfáját. :)

[link]

Hogy belsőre? Mint mondtam, ilyennel még nem találkoztam, de úgy tudom elképzelni, hogy nagyon udvarias, bátor, megfontolt, komoly gondolkodású, érett, optimista, humora is van, erős és kemény, de ugyanakkor tud gyengéd is lenni, őszinte, hűséges, becsületes...Biztos sok minden kimaradt. :)

25/n

2012. szept. 25. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Rám már mondták ezt, de hogy mely tulajdonságaim miatt, azt nem. :)
2012. szept. 25. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, és fontos, hogy nem fél kimutatni az érzelmeit, gyengeségeit. Tehát mer sírni, ha szomorú, vagy bánatos, és nem akar betonemberként mutatkozni előttem.

25/n

2012. szept. 25. 16:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Valóban, belső tulajdonságokra gondolok! Nagyon jók a válaszok, erre vagyok kíváncsi!
2012. szept. 25. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a páromat tartom igazi férfinek. Tulajdonságai (nem vagyok elfogult még ha úgy is fog tűnni :D nem fontossági sorrendben írom): őszinte, udvarias, kedves, humoros, meg tud nevettetni, figyel rám, érdeklődik irántam, mindenről lehet vele beszélni, intelligens, kimutatja érzéseit, imád ölelgetni,puszilni,csókolni, csúcs szuper az ágyban, romantikus, szeretik a barátai,munkatársai, a családom is! fontos ember a munkahelyén, mindent megtesz értem és imád. Végül, de nem utolsó sorban: Család és gyerekszerető! Jó apuci lesz belőle ;)

És én is imádom őt!! :))) Ugyanazokat a dolgokat szeretjük, szinte kimondjuk egymás gondolatait :D

23/L

2012. szept. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!