Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az és utolsó és jövő év első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az és utolsó és jövő év első napján én dolgozom, a párom azonban nem. Elvárhatom, hogy bevárjon a munkahelyemen és ne menjen bulizni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
Első szilveszterünk, már előre sírhatnékom van a gondolattól... 21L (párom 27 éves)
2012. szept. 25. 10:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ja, és még egy jó tanács!

Soha ne akarj egy férfit megváltoztatni, és ezt nőként mondom...

1. Az esetek többségében úgysem sikerül...

2. Ha valakit szeretsz, a hibáival együtt szereted. Ha megváltozik a kedvedért, 5-10 év múlva nem fogod érteni, miért ilyen unalmas az egész, holott régen nem az volt...

3. Ha valaki tetszik, de a hibái miatt nem tudod elfogadni, ne akard a saját ízlésedre átalakítani. Egyrészt úgysem fog menni. Ha meg megpróbálja, előbb-utóbb rosszul sül el.

Nagyon sok férfinak az évek múltával átalakul az értékítélete saját magától, de alapjaiban soha senkit ne akarj megváltoztatni!

2012. szept. 25. 12:27
 22/26 A kérdező kommentje:
"Ha nem megoldható, akkor koccintásra odamegy, utána vissza a buliba! " Azt nem írtam még, hogy hetente jó ha egy nap látom, mivel ő 120 km-re él, csak hétvégén ér rá, én pedig 2 napos váltással havi 1 hétvégén vagyok szabad. Ő magától változott miattam, iszákos tömegbohóc volt, mindenkire ismeri, de csak a komolytalan oldalát. Én nem tolerálom az ilyen életstílust, buliztam már én is ész nélkül, hánytam nem egyszer és nem kétszer a sok alkoholtól, de valljuk be, egy lassan 30 éves emberről van szó. Állítólag a csillagokat is lehozza nekem az égből. Igen, most pénteken előbb kocsmázik mielőtt vonatra száll és szilveszterkor szintén 120 km-re lesz tőlem. Ihaj-csuhajdejó. Az újévem magányosan fog telni, senki nem lesz mellettem. Végig fogom nézni ahogy az utcán buliznak, én meg szlalomozok az emberek között, hogy villámgyorsan hazajussak. Jaaaaa! Lehet a közlekedés nem fogja megengedni és az étteremben alszom? :D Fene tudja.
2012. szept. 25. 12:37
 23/26 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem, havi egy hétvégén vagytok csak együtt.

Mindig is így volt, vagy átmeneti?

Ha átmeneti, akkor nagy levegő, és kibírni!

Ha mindig így volt, és nem is terveztek változást e téren, akkor nem sok alapja van a kapcsolatotoknak. Akkor miért vagytok együtt?

2012. szept. 25. 12:41
 24/26 A kérdező kommentje:
3 hónapja dolgozom, 7 hónapja vagyunk együtt. Várom, hogy munkát találjon itt pesten és együtt éljünk. Hétköznap úgy találkozunk, hogy én a 2 szabadnapomat nála töltöm, de ő napi 8 órát dolgozik, a munkahelyére oda-vissza 3 órát utazik. Szóval ha én nem törekednék rég nem lennénk együtt.
2012. szept. 25. 12:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Az összeköltözés sok mindent megoldhat. De csak akkor, ha valóban szeretitek egymást. Igaz, lakva ismeri meg az ember a másikat. Az én párom 270 km-re lakott tőlem, a legrövidebb úton számolva. De három hónap ismeretség után már hozzám költözött. Munkahelyváltással, mindennel együtt. Hat éve együtt vagyunk, jóban, rosszban. A külön töltött három hónap alatt azonban semmiféle külön buli nem volt egyikünk részéről sem. Minden hétvégén találkoztunk, hol nálam, hol nála, hol pedig barátoknál buliztunk, csakis együtt.
2012. szept. 25. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem jogos az elvárásod. De ehhez egy ilyen pasi is kell. Én például nem tölteném külön a szilvesztert a páromtól, még ha dolgozik is, akkor sem.
2012. szept. 25. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!