Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az és utolsó és jövő év első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az és utolsó és jövő év első napján én dolgozom, a párom azonban nem. Elvárhatom, hogy bevárjon a munkahelyemen és ne menjen bulizni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
Első szilveszterünk, már előre sírhatnékom van a gondolattól... 21L (párom 27 éves)
2012. szept. 25. 10:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ide figyelj kislány!

Nem véletlen a megszólítás. Mindössze 4 évvel vagyok idősebb nálad, de ha így gondolkozol, akkor egyszerűen nem érdemled meg a felnőtt jelzőt, minden törvény ellenére sem. Ha te nem AKARSZ hallgatni az észérvekre, és egy ilyen - az élet későbbi, sokkal-sokkal nagyobb problémáihoz képest pitiáner - dolgon kiakadsz, akkor egy kapcsolat úgy általában nem neked való.

FEleslegesnek érzem még egyszer leírni, hogy normális emberek hogyan viselkednének a tiédhez hasonló helyzetben, mert már megtettem, nem is csak én.

Innentől rajtad múlik. Vagy duzzogsz az év hátralévő részében (ami ismét megint IRTÓRA felnőtthöz méltó viselkedés...), vagy szépen bocsánatot kérsz a párodtól, és jó bulizást kívánsz neki előre is.

2012. szept. 25. 11:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Valóban agyalok a szakításon...
2012. szept. 25. 11:37
 13/26 anonim ***** válasza:

Egyedül? Az étteremben? na ez az, amit volt vendéglátósként nem hiszek el. Még egy sörözőben OK, de egy étteremben?

Vagy nem lesz kajakiszolgálás?

Az edények meg reggelig ott fognak bűzleni? Vagy két italkiszolgálás között mosogatod a tányérokat?

Attól, hogy a kollégáid nem látják, más vendégek igen, és lesajnálóan fogják nézni...

Mert azt ne mondd, hogy ha egyedül leszel, akkor lesz időd foglalkozni vele!

2012. szept. 25. 11:39
 14/26 anonim ***** válasza:
Úgyse lehet meggyőzni, hisztis, önző p*csa vagy.
2012. szept. 25. 11:41
 15/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fordított helyzetben félredobnám a saját érdekem és ha törik-szakad a párommal kezdem az új évet. Az előző párommal 5 évig voltam együtt. Idén februárban dobtam ki, az újévvel jött a lejtő, mert ő kanbulizni akart...
2012. szept. 25. 11:41
 16/26 A kérdező kommentje:
12-es! Igen, egyedül leszek és volt már arra példa, hogy rendezvény után reggelig álltak az edények, én a konyhában nem dolgozom, én csak pultban a poharakat mosom el.
2012. szept. 25. 11:43
 17/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Amit eddig leírtál, abból valóban nem derül ki mi a kapcsolatotok alapja? Lehet, hogy csak kihasznál Téged ez a fickó? Én a helyében szilveszterkor összeszedném a ráérős haverokat, elutaznék velük és beülnénk oda bulizni, ahol Te dolgozol.

2012. szept. 25. 11:49
 18/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezen agyalok. A főnököm egy tündér, ha azt mondom én veszem az italokat és konkrétan nem számítok arra, hogy egyebet fogyasztanának a vendégek, akkor is megengedné. A buli korán véget érne, mert nekem 2 munkanap között alig 4 órám van aludni... Deee... tényleg fantasztikus gesztus lenne. Ő már eleget is bulizott életében, volt olyan korszaka a főiskolán, hogy egy nap nem telt el alkohol nélkül... Miattam változott meg, de úgy látszik nem eléggé...
2012. szept. 25. 11:54
 19/26 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus (sztereó :D ) női butaság, hogy majd ti megváltoztatjátok a férfit. Hát, nem szokott sikerülni, de mire ez kiderül, már rég meggyűlöltétek egymást. Te törnéd magad, hogy ha törik, ha szakad, a pároddal töltsd a újév első hajnalát. Megmondom őszintén, voltam már szerelmes, de férfiként ennél még az is jobb, ha otthon marad és tv-t néz. A szilveszter egy rohadt nagy buli, amikor tökrészeg a város, nem arról szól, hogy a melózó csajomra várjak, amíg mindenki jól érzi magát. Fiatal vagy még, azt hiszed, hogy ez valami romantikus dolog, pedig te csak fáradt leszel, a párod meg frusztrált és az unalomtól fáradt.

Ha ennyire akarod, hívd meg a barátait is. Egyébként meg, ha ezt megtenné neked, azzal nem a szerelmét bizonyítaná, hanem a hülyeségét. Nem azért támadnak itt téged, mert mindenki szemét, hanem mert nehéz kifejezni, mennyire önző és ostoba dolog, amit kérsz.

2012. szept. 25. 12:11
 20/26 anonim ***** válasza:

Na akkor összefoglalva az eddigieket, mit szeretnél, és mit lehetne tenni:

Amit szeretnél: Azt szeretnéd, ne menjen bulizni, hanem ott várjon rád, full egyedül, senkihez egy szót sem szólva, amíg nem végzel.

A probléma: Abba gondolj bele, milyen lesz neki ott egyedül! Arra nem válaszoltál, de nagyon jól tudjuk: ha egyedül leszel, akkor az egyetlen perced sem lesz, hogy foglalkozz vele, csak koccintáskor! Ergo: ha te nem bulizhatsz, ő se tegye! Gyerekes gondolkodás.

Megoldás 1: korábban már írtam, tartsatok elő szilvesztert, ő bulizzon szilveszterkor a haverokkal, reggel meg koccintotok.

Megoldás 2: a haverokkal bulizzon ott, ahol dolgozol. Ha nem megoldható, akkor koccintásra odamegy, utána vissza a buliba!

Megoldás 3: Próbálj meg beszélni azzal, aki karácsonykor lesz bent, hátha elcserélné veled a műszakot, akkor mehettek együtt bulizni!

De semmiképp ne akard az ő szilveszterét elrontani amiatt, mert te se bulizhatsz!

2012. szept. 25. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!