Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az és utolsó és jövő év első napján én dolgozom, a párom azonban nem. Elvárhatom, hogy bevárjon a munkahelyemen és ne menjen bulizni vagy engedjem el?
Ide figyelj kislány!
Nem véletlen a megszólítás. Mindössze 4 évvel vagyok idősebb nálad, de ha így gondolkozol, akkor egyszerűen nem érdemled meg a felnőtt jelzőt, minden törvény ellenére sem. Ha te nem AKARSZ hallgatni az észérvekre, és egy ilyen - az élet későbbi, sokkal-sokkal nagyobb problémáihoz képest pitiáner - dolgon kiakadsz, akkor egy kapcsolat úgy általában nem neked való.
FEleslegesnek érzem még egyszer leírni, hogy normális emberek hogyan viselkednének a tiédhez hasonló helyzetben, mert már megtettem, nem is csak én.
Innentől rajtad múlik. Vagy duzzogsz az év hátralévő részében (ami ismét megint IRTÓRA felnőtthöz méltó viselkedés...), vagy szépen bocsánatot kérsz a párodtól, és jó bulizást kívánsz neki előre is.
Egyedül? Az étteremben? na ez az, amit volt vendéglátósként nem hiszek el. Még egy sörözőben OK, de egy étteremben?
Vagy nem lesz kajakiszolgálás?
Az edények meg reggelig ott fognak bűzleni? Vagy két italkiszolgálás között mosogatod a tányérokat?
Attól, hogy a kollégáid nem látják, más vendégek igen, és lesajnálóan fogják nézni...
Mert azt ne mondd, hogy ha egyedül leszel, akkor lesz időd foglalkozni vele!
Kedves kérdező!
Amit eddig leírtál, abból valóban nem derül ki mi a kapcsolatotok alapja? Lehet, hogy csak kihasznál Téged ez a fickó? Én a helyében szilveszterkor összeszedném a ráérős haverokat, elutaznék velük és beülnénk oda bulizni, ahol Te dolgozol.
Ez a tipikus (sztereó :D ) női butaság, hogy majd ti megváltoztatjátok a férfit. Hát, nem szokott sikerülni, de mire ez kiderül, már rég meggyűlöltétek egymást. Te törnéd magad, hogy ha törik, ha szakad, a pároddal töltsd a újév első hajnalát. Megmondom őszintén, voltam már szerelmes, de férfiként ennél még az is jobb, ha otthon marad és tv-t néz. A szilveszter egy rohadt nagy buli, amikor tökrészeg a város, nem arról szól, hogy a melózó csajomra várjak, amíg mindenki jól érzi magát. Fiatal vagy még, azt hiszed, hogy ez valami romantikus dolog, pedig te csak fáradt leszel, a párod meg frusztrált és az unalomtól fáradt.
Ha ennyire akarod, hívd meg a barátait is. Egyébként meg, ha ezt megtenné neked, azzal nem a szerelmét bizonyítaná, hanem a hülyeségét. Nem azért támadnak itt téged, mert mindenki szemét, hanem mert nehéz kifejezni, mennyire önző és ostoba dolog, amit kérsz.
Na akkor összefoglalva az eddigieket, mit szeretnél, és mit lehetne tenni:
Amit szeretnél: Azt szeretnéd, ne menjen bulizni, hanem ott várjon rád, full egyedül, senkihez egy szót sem szólva, amíg nem végzel.
A probléma: Abba gondolj bele, milyen lesz neki ott egyedül! Arra nem válaszoltál, de nagyon jól tudjuk: ha egyedül leszel, akkor az egyetlen perced sem lesz, hogy foglalkozz vele, csak koccintáskor! Ergo: ha te nem bulizhatsz, ő se tegye! Gyerekes gondolkodás.
Megoldás 1: korábban már írtam, tartsatok elő szilvesztert, ő bulizzon szilveszterkor a haverokkal, reggel meg koccintotok.
Megoldás 2: a haverokkal bulizzon ott, ahol dolgozol. Ha nem megoldható, akkor koccintásra odamegy, utána vissza a buliba!
Megoldás 3: Próbálj meg beszélni azzal, aki karácsonykor lesz bent, hátha elcserélné veled a műszakot, akkor mehettek együtt bulizni!
De semmiképp ne akard az ő szilveszterét elrontani amiatt, mert te se bulizhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!