Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg?

Figyelt kérdés

nagyon tetszik egy srác, csak az a baj hogy az osztály társam:S és valahogy elakarom 'hódítani' nem vagyok nemtom milyen szép csaj, de ronda sem, de szinte észre sem vesz.. belájkolom a képét ő meg semmi.. suliba néha szoktunk dumálni, amugy jófej, jöttem már össze jobb pasikkal is ugyhogy talán vele sem lessz gond, de nemtudom hogyan kéne, másokkal könnyen ment mert nem egy osztályba járunk.. és miatta parázok mert ha mégsem akkor elcseszek mindent és mindennap látnom kell, valami biztos ötlet kéne hogy hogyan közeledjek vagy hogyan beszélgessek vele ilyenek..

16/l

2012. szept. 24. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

George R.R Martin Jég és Tűz Dala c. regényében a vadaknál, ha kellett 1 nő vkinek, ment és szépen el rabolta.

Rabold el a srácot és tedd magadévá :D

(Mármint most itt ebben az esetben a női bájra gondoltam)

2012. szept. 24. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne te hodits xd Az a fiuk dolga. Ne te massz ra, hanem o ra.

Mutasd neki testi jelekkel, hogy szabad vagy szamara, csak tegyen.

2012. szept. 24. 22:57
 3/5 A kérdező kommentje:

öhh nem rabolomel köszi:Dxd

normális választ lécci;3

2012. szept. 24. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el valahova.Szép dolog ez a fiú kezdeményezés,de abból hogy rámmosolyog egy csaj,honnan találjam ki,hogy akar-e valamit..
2012. szept. 24. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Mint mondtam a női bájra gondoltam XD Nem arra hogy éjszaka törj be hozzá húzz zsákot a fejére a pincétekben láncold meg :D
2012. szept. 24. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!