Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézegeti mindig a myvipemet újabban? Még mindig tetszek neki vagy csak úgy nézeget?

Figyelt kérdés
A volt csajom mindig nézegeti a myvipemet újabban. Már nem tartjuk a kapcsolatot mert elegem lett belőle, hogy mindig szórakozott velem. Utána letiltottam msn-en is és nemis nagyon voltam fent msn-en amúgyse. Aztán az útóbbi időben észre vettem, hogy mindig a látogatóim közt van. Nem tudom mit akar ezzel kifejezni? Szerintetek lehet valamit akar vagy csak tetszek még neki és nézegeti a képeimet? 19/F és 16/L fél évig jártunk és fél éve szakíottunk távkapcsolat volt. szakítás oka: ismeretlen nem mondta el az igazat.
2009. aug. 2. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én exem is nézi az adatlapomat de tudom nem akar semmit és én se akarok tőle semmit.Azt h nézi nem jelent semmit!Ha akar valamit tőled úgy is felveszi veled a kapcsolatot.(F)
2009. aug. 2. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nemrég szakítottam a párommal,azóta is próbálom kiheverni.Annyiszor megfogadtam,de nem bírom ki,ha fent vagyok iwiw-en,hogy ne nézzem meg az adatlapját és a képeit.Múltkor láttam,hogy azt írta be,kapcsolatban.Azt az éjszakát végig sírtam.Szóval szerintem még nem tudott téged elfelejteni,pláne,ha te szakítottál vele!Nem irigylem szegényt,tudom milyen vacak helyzet ez :(
2009. aug. 2. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
18:35-ös lány voltam :)
2009. aug. 2. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Kezdem egy rovid bevezetovel... Tavkapcsolatban egy ev kb fel evnek szamit.

Jomagam is lany vagyok, az o szemszogebol tudok velemenyt mondani. Vagy megbanta amit tett, vagy csak egyszeruen nezegeti a kepeket es ugymond meg egyszer ateli a kapcsolatotokat. Ez jel, hogy vagy nincs baratja, vagy nincs megelegedve a mostanival.

Hogy mit tehetsz: nem tudom. Attol fugg mit ereztel iranta, mennyire elted bele magad a kapcsolatba es persze milyen mertekben vagy hajlando rizikozni...

Esetleg egy teljesen uj cimrol mas nevvel beszelgess vele, hogy lasd mi a helyzet. Jezem, hogy ugyelned kell arra, hogy nehogy elszoldd magad, hogy ismered. Lehet ugy rajosz mas uton-modon szandekaira. Persze beszelgetsz vele a jelenlegi cimedrol is, igy lathatod, mennyire oszinte, vagy esetleg nem. EZ csak egy tipp, es csak egy fiatal asszony velemenye...

2009. aug. 2. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!