Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van, hogy sokszor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy sokszor egy jó csajt megcsalnak egy sokkal csúnyábbal?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10 kit érdekel, mikor ő szép, kedves és jó modorú? :D

miért van az, hogy ennyi undorító felszínes embert rakott a földre az anyja?

2012. szept. 25. 01:28
 12/14 anonim ***** válasza:
ez hasonlítás volt, nem csak magamra értve, gondolom nem csak én jártam így:) Nem én vagyok az egyetlen olyan csaj, akit elhagytak anno:) Nem panaszkodom, most boldog vagyok, olyan valakivel vagyok aki szeret, nem link, nem iszik, nem gépezik, ezerszer többet ér, mint az ex....:) Jól jártam azzal hogy ez történt! No nem mondom, akkor azért leesett az állam (meg az önértékelésem):))
2012. szept. 25. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, jobb modorom van, mint itt egy-két embernek, arról nem is beszélve, kedves 24 éves kislány, hogy nem becsmérelek senki látatlanban...Nem tdhatod, hogyan viselkedek egy kapcsolatban:) ne minősíts le csak azért, mert neked épp nincs senkid, és irígy vagy, vagy épp rossz napod van! Nem tudhatod, lehet hogy egy idióta agresszív állat vagyok, az is lehet, hoy egy odaadó kedves ember, aki tisteli a régi értékeket egy kapcsolatban:) Csókollak:)
2012. szept. 25. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

A privát mocskolódásod hangneme mindent elárult, kedves 58 százalékos. Nem csak a "kiváló" modorodat, hanem az intelligenciádat is. Sőt, még az is lejött, hogy közelében sem voltál kapcsolatnak, mióta az exed elhagyott. És az IRIGY szót két rövid I-vel írjuk.

24/N (kislány az, aki így megsértődik, mint te.)

2012. szept. 25. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!