Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség az igazira várni?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Sok barátom volt már, de valahogy soha nem voltunk igazán egy hullámhosszon. Most már lassan egy éve senkivel nem járok,pedig lenne bőven jelentkező. De vagy személyiségileg nem tetszik, vagy külsőre,(vagy messze lakik, vagy nem akar komoly kapcsolatot.) És az egyik lány az osztályból ma a fejemhez vágta, hogy válogatós pitcsa vagyok. Igaz, azzal a lánnyal eleve rosszban vagyunk, szóval ez csak egy volt a sok hülye sértése közül, de most elgondolkoztatott. Tényleg baj, ha olyan fiúra vágyom aki nem néz ki rosszul és okos? (Persze úgy, hogy én magam is szép vagyok, és sokat adok magamra.) Nektek mik az elvárásaitok egy fiútól/lánytól?(A külsőre képet is linkelhettek!) És szerintetek megéri várni a szüzesség elvesztésével az "igazira"? Itt van egyébként pár kép, hogy külsőre milyen fiúk tetszenek(nem társkeresés, csak azért raktam be, hogy meg tudjatok ítélni, én vagyok -e nagyon elszállva.)

[link]

[link]

[link]

[link]

Előre is köszi a válaszokat(:

2012. szept. 24. 16:18
 1/6 ASOT ***** válasza:
elszállva nem vagy de ez ilyen tipikus tini ideál...
2012. szept. 24. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne azért legyen barátod mert más elvárja tőled, hanem azért mert te szeretnéd. Az igazival lehet hogy holnap találkozol, lehet hogy soha. Legyél olyan fiúval akivel jól érzed magad nem olyannal akit menőnek tartanak a barátnőid, ennyi a titok egy kis boldogsághoz.
2012. szept. 24. 16:29
 3/6 Hole Hunter ***** válasza:
Csak azt ne felejtsd el, hogy míg az ideálra vársz, egész jól el lehet lenni a jelöltekkel is...
2012. szept. 24. 16:29
 4/6 A kérdező kommentje:
A barátnőim véleménye soha nem volt mérvadó, nekem sok olyan srác tetszik külsőre, aki szerintük undorító. És épp az a baj, hogy elegem lett a "jelöltekből". Én nem élvezek egy olyan kapcsolatot, ahol nem szeretem a másikat.(Tapasztalatból mondom.)
2012. szept. 24. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy igazi, nincs. Olyan embert kell találnod, akit kívánsz, és a személyisége is bejön. Onnantól nektek kell dolgozni érte, hogy a kapcsolatotok tökéletes legyen, és hogy "igazik" lehessetek egymásnak. 18L
2012. szept. 24. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Létezik olyan hogy igazi (ő az aki neked mindenben megfelel) az hogy érdemes e várni rá az nem biztos

Lehet hogy egy szép napon talakozo vele de erre inkább ne várj mert csodák nincsnek, szerintem ismerkedj még minél több e,bérrel és aki a legjobban megragad a fejedben ahhoz menj vissza :)

2012. szept. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!