Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vesztem a barátnőmmel hülyeség miatt?
a lényeg,hogy kettesben voltunk.Simogattam a combját.amikor eltolta a kezem.Megkérdeztem mi a baj.Erre azt válaszolta,hogy "túl érdes a kezem,és vagy csinálsz vele valamit vagy ne nyúlj hozzám" Az a baj,hogy ez a héten 3xra fordult elő.Sajnos elég fennhangon reagáltam rá,és azt kérdeztem "miért baj,hogy bőrkeményedéses a kezem?a férjének is ilyen lesz a keze,vagy ő puha kezű iroda kukacot akar?"Sajna itt nem fogtam be a számat.Pedig utólag elgondolva itt kellett volna abba hagyni :S Mondtam neki,hogy nekem dolgoznom így nyáron.és így kell szeretnie,ahogy vagyok.Erre leparasztozott bunkózott.Hogy milyen tahó vagyok stb... fogtam magam,és eljöttem.Gondoltam had duzzogjon. ezóta 2 nap telt el.nem is beszélünk.én is hibás vagyok a dologban,de azt neki is meg kéne értenie hogy ezzel nem tudok mit csinálni.Mit tegyek?keressem?kenegetem a kezem puhítóval,de ne csak én legyek hibás az egészért.Sajnos olyan gyerekes ilyen szempontból.Nem lehet vele komolyabban megbeszélni a dolgokat.Pedig ezt meg kéne beszélni.Mit ajánlotok?Mi tévő legyek?
én 19 vagyok,ő még csak 17
"ő puha kezű iroda kukacot akar"
azért ez másra is nézve sértő. ha nem lennének irodai kukacok akk te se irkálhatnál ki ide ilyen hülyeségeket.
am a bőrkeményedés elég undorító tud lenni. ez olyan h ő is borotválja (gondolom) a lábát.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!