Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet h kezdek odalenni erte?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h kezdek odalenni erte? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 2 hetes tabor vegen jarok, ma lett vege. A hazigazdank egy 30 eves ferfi volt aki nekem elegge bejott es ugy vettem eszre kicsit o is jobban figyel ram mint a tobbiekre. Most tabor utan meg 3 napig ebben az orszagban maradok. Egy futo beszelgetes alkalmaval megkerdezte miert nem maradok ott a szallason (az o hazaban) erre a par napra. Valahol orultem neki meg is eljottem. 800 km van koztunk, o 30 eves en 19, o dolgozik, elfoglalt en egesz nyaron lazulok. Most hogy nem latom minden oraban igencsak ugyerzem hianyzik. Mit kene tennem? Talalkozzak vele ujra amig itt vagyok es hallgassak a szivemre, vagy hallgassak inkabb az eszemre??
2009. aug. 2. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy mit akarsz. Ha dugni, akkor találkozz vele és érezd jól magad (használ gumit is :P)! Ha kapcsolatot, akkor menj dilidokihoz! Abból amit leírtál úgy tűnik, hogy kapcsolatot szeretnél, de mégis hogy a francba lehetne ebből kapcsolat???? 3 napos kapcsolat? hehehe....
2009. aug. 2. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Ha ennyire tetszik, mindenképp élj a lehetőséggel. Keresd fel, mondd el neki, hogy szívesen maradnál vele (még erre a pár napra is). A szívedre hallgass. Aztán ki tudja..lehet, hogy komolyabb kapcsolat is kialakulhat. De ha az nem is, legalább egy szép emlék marad. Legyél határozott és tedd azt, amit tenned kell. Sok sikert:)

2009. aug. 2. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves elso valaszolo koszonom a segitseget! Nem vagyok idiota sem egy ejszakas emberke, tetszik igen, de pont azert tettem fel a kerdesr mert nem tudom mi lenne esszzerubb. Ha maradok a fenekemen es elelejtem vagy visszamegyek hozza... Valoszinu az elso lesz hisz 11 ev az megis csak 11 eve...
2009. aug. 3. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!