Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha a tökéletesre várok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a tökéletesre várok? :\ és ez miatt folyton szomorkodom.

Figyelt kérdés
eddig egy fiúval sem voltam sokáig..mert valamiért egyik sem az igazi :\ és akiről álmodom úgy érzem sosem fog eljönni :(lehet nagy igényeim vannak :S bár nem hiszem..nem tudom :S de ez miatt nagyon sokat szomorkodom :( és nem tudom mit csináljak? :(
2012. szept. 24. 14:44
1 2
 11/15 ASOT ***** válasza:
szerintem 17!
2012. szept. 24. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem is ez a gondom... bár én nemhogy nem sokáig, még egyáltalán nem 'jártam' (de utálom ezt a szót) senkivel.

Mondjuk én nem is gondolok úgy a fiúkra, mint potenciális barátokra, ilyen eszembe sem jut. Csak jól elbeszélgetek velük, de fel sem merül bennem senkinél, hogy lehetne több is.

18/L

2012. szept. 24. 18:02
 13/15 anonim ***** válasza:
én mint srác, teljesen korrektnek tartom, ha egy lány nem csak potenciális pasit lát egy srácban... Ha nem hoz izgalomba a fiú látványa, és nem akar valaki többet a sráccal, akkor nem is kell szerintem semmit erőltetni. Ha valaki egyszer tűzbe hoz, akkor úgyse tudsz nemet mondani... Én így tapasztaltam meg. Nem kerestem, de volt olyan lány, aki tűzbe hozott... és igen nagy az elvárásom. Tehát fel a fejjel! :)
2012. szept. 24. 18:07
 14/15 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: na ez tök jó :) csak nálam az a baj hogy én egyből ha megismerek valakit úgy gondolok rá hogy barát jelölt, mármint egyből pasiként nézek rájuk és nem úgy mint egy haverra :S
2012. szept. 24. 19:01
 15/15 A kérdező kommentje:
hát köszönöm mindenkinek :D
2012. szept. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!