Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha a tökéletesre várok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a tökéletesre várok? :\ és ez miatt folyton szomorkodom.

Figyelt kérdés
eddig egy fiúval sem voltam sokáig..mert valamiért egyik sem az igazi :\ és akiről álmodom úgy érzem sosem fog eljönni :(lehet nagy igényeim vannak :S bár nem hiszem..nem tudom :S de ez miatt nagyon sokat szomorkodom :( és nem tudom mit csináljak? :(
2012. szept. 24. 14:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mik az igényeid?
2012. szept. 24. 14:45
 2/15 anonim ***** válasza:
és hány éves vagy?
2012. szept. 24. 14:48
 3/15 anonim ***** válasza:
igen, baj, mert összetörheted mások szívét, mint ahogy az enyémet is tették 15f
2012. szept. 24. 14:55
 4/15 Hole Hunter ***** válasza:
Nem baj. Addig is, mi tökéletlenek jól elvagyunk az igénytelenekkel.
2012. szept. 24. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha az igényeid nem elrugaszkodottak, akkor egyértelműen jó!

Én is várok az igazira, mert nem adom lejjebb a lécet, mint amit akarok. Legyél kitartó! :) Ha beüt a dolog, akkor annyira boldog leszel, hogy juhuuuu. :D

21f

2012. szept. 24. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:

nekünk miért lenne baj ha e miatt szomorkodsz?:)

a nőkkel az a baj hogy soha nem tudják eldönteni hogy tökéletes férfi kell nekik vagy normális párkapcsolat.

mert a 2 együtt lehetetlen,csak gondolom ehhez még fiatal vagy hogy megértsd:)

2012. szept. 24. 15:21
 7/15 ASOT ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ahhoz h megtudd mi rejlik az adott illetőben ahhoz legalább egy kicsit meg kell ismerned.

Mert meglátod megtetszik szimpatikus az egy dolog, és utána jön, hogy akkor mi van belül.

De minden emberrel le kell ülni kicsit beszélgetni, ahhoz, h el tudd dönteni akarsz e folytatást, aztán ha ugy döntesz h nem, akkor nem.

De az h emiatt nem akarsz ismerkedni az hülyeség. ÉS sokszor a külső is lehet félreérthető, abban is csalódhatunk néha akár kellemesen, mert lehet h úgy tűnik, "húú ez tuti csak dugni akar" de ha megismered lehet h kiderül h nem.

Szóval néha túl kell lenni 5-10-15 ismerkedésen is míg végre olyat találsz aki mellett letáboroznál :)

2012. szept. 24. 15:30
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem baj. Én sok fiúval összejöttem , akkor is ha mondjuk nem tetszett külsőre. Reméltem, hogy majd megszeretem a jó belső tulajdonságai miatt. Hát nem. Összejöttem jóképű hülyékkel is, hátha később kiderül, hogy jól elvagyunk. Megint nem. Most elhatároztam, hogy várok valakire aki tényleg jó nekem. Mert egyébként semmi értelme, nekem se jó, neki se jó. Most már több mint fél éve egyedül vagyok, pedig csinos vagyok, som fiúnak tetszem. Lehet, hogy én várok el túl sokat, de ezen nem tudok változtatni. Egyedül lenni még mindig jobb, mint valakivel, akit nem szeretek. 16l
2012. szept. 24. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:
16 évesen??? :)
2012. szept. 24. 15:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi 16 évesen?
2012. szept. 24. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!