Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes a tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes a tökéletesre várni?

Figyelt kérdés

Vagy be kell érni a rosszabbal? :/

16/F

2010. jún. 2. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
nem... igen... az ellen nem véd... de viszont... így magyarázta ki nekem Ááárpi.
2010. jún. 2. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, érdemes! Persze nem árt addig próbálkozni, de azonnal lépni kell, ha neked nem jó.

31/N

2010. jún. 2. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezen gondolkodsz, akkor a jelenlegi nem egyszerűen nem tökéletes, hanem nem jó.

(aki jó lesz, azt látod majd tökéletesnek. Ha mégsem, akkor nem bánod, hogy nem tökéletes.)

Nem nagyon zavaros? Érthető?

2010. jún. 2. 13:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Asszem :) Érthetőbb, mint az első! XD
2010. jún. 2. 13:31
 5/8 Phoney ***** válasza:

Szerencsére a szerelem pont úgy működik, hogy a belső ideálod átalakul a célszemély alakjára.

Elég sok "tökéletes" ember létezik tehát számodra, de arra szerintem ne nagyon várj, hogy első látásra is az legyen.

A "rosszabbal" semmiképp nem kell beérni:)

2010. jún. 2. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
nem kell beérni a rosszabbal. igenis várni lehet arra, hogy a megfelelő, számodra tökéletes "előkerüljön". addig ismerkedj, bulizz, élvezd az életet, mert nagyon hamar elszalad. a számodra tökéletes lehet, hogy egy hónap mulva "felbukkan", de az is lehet, hogy csak 10 év mulva. ezt nem lehet tudni, ezt majd érezni fogod. de mindenképp várj rá, mert megéri...
2010. jún. 2. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:

én is olyan dilemmában vagyok =( nem tudom ki kell nekem.. hát hallottatok már ilyet? :D idáig mindig pontosan tudtam mert mindig szerelmes voltam.. de mostmeg semmi szerelem =/ mikor leszek újra az..

17f

2010. jún. 2. 14:40
 8/8 anonim válasza:

ÉRDEMES!!!!

Nekem idáig még nem volt barátom...tetszettek fiúk, de nekem az nem elég ahhoz, hogy járjak vele.

Meg kell ismerni jól...és ha egy kis idő után azt érzed, hogy nehezedre esik nem vele foglalkozni, nem rá gondolni,...megtaláltad a TÖKÉLETEST!!

Semmiképp se érd be "rosszabbal"!!

2010. jún. 2. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!