Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes a tökéletesre várni?
Vagy be kell érni a rosszabbal? :/
16/F
Igen, érdemes! Persze nem árt addig próbálkozni, de azonnal lépni kell, ha neked nem jó.
31/N
Ha ezen gondolkodsz, akkor a jelenlegi nem egyszerűen nem tökéletes, hanem nem jó.
(aki jó lesz, azt látod majd tökéletesnek. Ha mégsem, akkor nem bánod, hogy nem tökéletes.)
Nem nagyon zavaros? Érthető?
Szerencsére a szerelem pont úgy működik, hogy a belső ideálod átalakul a célszemély alakjára.
Elég sok "tökéletes" ember létezik tehát számodra, de arra szerintem ne nagyon várj, hogy első látásra is az legyen.
A "rosszabbal" semmiképp nem kell beérni:)
én is olyan dilemmában vagyok =( nem tudom ki kell nekem.. hát hallottatok már ilyet? :D idáig mindig pontosan tudtam mert mindig szerelmes voltam.. de mostmeg semmi szerelem =/ mikor leszek újra az..
17f
ÉRDEMES!!!!
Nekem idáig még nem volt barátom...tetszettek fiúk, de nekem az nem elég ahhoz, hogy járjak vele.
Meg kell ismerni jól...és ha egy kis idő után azt érzed, hogy nehezedre esik nem vele foglalkozni, nem rá gondolni,...megtaláltad a TÖKÉLETEST!!
Semmiképp se érd be "rosszabbal"!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!