Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik a mai nőkből a gondoskodás, törődés?
nálam normális, minden nap csomagolok kaát a páromnak, és mingdig, ha hazaér, ott várja az asztalon a kaja!
Én inkább azt tapasztalom, hogy a fiuk nagy része az idiota nőket választja, akik hisztiznek, bunkók, és egy tányért nem mosnak el...engem sokszor kihasználtak már, mert jo voltam az emberkhez, érdekes, amikor roha.dék voltam, tapadtak rám a pasik:))
Én se vagyok tisztaságmániás, de a házimunkát megcsinálom:))
De sajnos a férfiak keresik inkább a rib.ancokat, ez van:)
Na jó, csak a 80%...:))))
Szeretem az olyan altalanositast, h a ferfiak a rib@ncokat szeretik. Akkor miert nem emeld ki te is jobban a dekoltazst? sminkeled ki magad jobban?
S akkor te lennel a fonyeremeny...talan igen...
Szerintem a "cicababa" (aki ad magára, nem hizik szét) az igazi nő, nem kellene a nőket lefikázni, dagadt!
Én mindíg törődő voltam, szeretetet, megbecsülést adtam, cserébe átvertek, eldobtak, zsírdisznókkal csaltak.
Magyar pasinak nem kell a jó.
most külföldi párom van, érdekesneki kell a jó, bár neha be kell pasizzak hogy ne szálljon el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!