Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik a mai nőkből a gondoskodás, törődés?
Én is törődő típus vagyok,cserébe csak szeretetet várok=) és tiszteletet.
18/L
Attól is függ hogy hány éves a leányzó akivel jársz....mivel 27 éves vagy gondolom tendencia szerint a 16-22 éves korosztállyal kezdesz mert azok még olyan szép fiatalkák...
Nos tőlük ne is várj ilyesmiket :) Egy NŐ megtesz a párjáért ilyesmit szó nélkül ,ahogy pl én is :)
27/N
Kérdező: azzal indítasz, hogy "miért hiányzik", aztán leírod, hogy a barátnődben megvan...
Akkor meg miért általánosítasz? Örülj neki! Egyébként, ahogy előttem is írták, korfüggő is, meg személyiségfüggő is.
Egyébként hasonlóan "jártam" én is, 37 éves koromra találtam végre egy olyan férfit, aki figyelmes velem, mégsem írom, hogy "miért hiányzik a pasikból", mert egyáltalán nem érdekel, hogy a többi férfi milyen, ha az az egy, akivel vagyok, mindent megad, amire szükségem van!
6.
Nem feltétlen korfüggő. Én mindíg is ilyen tipus voltam.
Én alapból törődő és gondoskodó típus vagyok, de jártam már úgy, hogy vissza kellett fognom magam ,mert úgy éreztem, h nem becsülnek meg és szeretnek eléggé,így viszont kihasználva érzi magát az ember.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!