Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik a mai nőkből a gondoskodás, törődés?
Az emberek leginkabb sajat magukkal torodnek s nem gondolnak a masikra. S ritka az a no akiben benne van a gondoskodas, az elvaras viszont a ferfiak reszerol mindegyikben benne van.
Az eddigi kapcsolataimban en mar annak is orultem, hogy nem hazudik, nem csal meg, s ertelmesen el lehet vele beszelgetni. Torodest gondoskodast ha neha kertem akkor azt vagtak a fejemhez nem vagyok az anyad, eleg hamar le is szoktam rola.
# 14: Igazad van, nekem is a bejárónő gondoskodik a háztartásról, gyerekről, én meg egész nap csak dugok! :P
Örülök, hogy mindenkinek ilyen jól belelátsz az életébe!
Úristen... :D Én nem fogom itt bizonygatni, hogy ilyen vagyok! Elég ha a párom elégedett velem és szeret. :)
A kérdést viszont fordítva is feltehetnénk, mert sok pasinak sem jut eszébe reggelit készíteni pl a párjának. Nálam ez akkor működik, ha visszafelé is érzem a gondoskodást, akkor viszont akár a fél karomat is odaadnám a páromért...
A kérdés általánosít, ez pedig öreg hiba.
Fogalmazd át barátom:
Miért hiányzik néhány nőből a gondoskodás, törődés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!