Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Tényleg ez tetszik a lányoknak?
osztályunkba 7 fiú van olyan abból 3 a "menők" között van köztük énis (úgy értem a menőt mert a többi csendes vagy okos) én olyan divatos szépfiú vagyok aki verseket ír. többi 2 pedig ilyen lányok seggét fogdossák meg így mondogatják hogy de jó segge van, egész nap a tuc-tuc zenéjüket halgassák full maxon. Nekik már 10 évesen volt kapcsolatuk és mindegyikőjüknek volt már vagy 4 barátnőjük. Én aranyos kedves vagyok a lányokkal nevetettem őket stb ők pedig oda mennek hogy jó a segged és már beléjük is szeretnek. Nekem nem volt még barátnőm mert én nem azért szeretem őket mert de jó segge van.
A lányoknak tényleg ez tetszik? miért? (negatív választ nem kérek pl meleg vagy...)
"zenéjüket hallgassák"
Beléd is annyi kultúra szorult, mint egy élőflórás joghurtba...
"divatos szépfiú"? tehát lenyalt hajú emo búza? csak mert mostanába ez a menő, és nekem ez pl rohattul nem jön be. És nagyon sok más lánynak sem szóval nem is értem, hogy ez miért divat.
Amugy én eddig két pasit ismertem aki verseket ír. Mindketten nyálas köcsögök voltak. Persze tisztelet a kivételnek. Lehetsz te attól még jófej is.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!