Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni, akik konzervatívan öltözködnek, viselkednek, és a bulizás nem érdekli őket?
Köszönöm a válaszokat, de sajnos se időgépem nincs, és valószínűleg az USAba se jutok ki soha.
Könyvtár: ezt sokan mondták már, de amilyen bunkó emberek járnak oda, elment tőle a kedvem. Majd lehet hogy később szétnézek megint.
Egyetem: ezt vettem észre én is, az iskolán és otthonon kívül nem nagyon mennek semerre, még neten sincsenek igazán.
"Engem is csak iskolában és otthon lehet megtalálni. Néha a barátaimmal kiruccanok ide-oda és ennyi."
Hová szoktatok kiruccanni? Neten nem vagy közösségi oldalakon? Vagy nincs olyan hobbid amit közösségben csinálsz?
"Amúgy szerintem ezen lányok 80%-ban nem is adnak magukra. Én ismertem ilyeneket, meg ismerek is, de nem épp a szépségükről híresek. Szerintem aki már szépnek mondható, az kihasználja ezt és eljár szórakozni, meg ad magára. :/
De azért sok sikert! :D"
Attól függ ez mit jelent. Nem érdekelnek a szép lányok, esze legyen, fürödjön, érdekelje az egészsége és kész.
"ilyen vagyok, de van már pasim :D"
Ti hol ismerkedtetek meg, hogyan?
Példa konzervatív megjelenésre: [link]
Nem pont erre gondolok, de ez egy a sok közül. Ennél is lehet konzervatívabb, csak ne ilyen:
Az ilyen emberek, akik ennyire megtagadják a bulizást, általában nem nagyon járnak sehova máshova se kimozdulni, eddigi tapasztalataim alapján. Eljár suliba/munkahelyre, de máshova nem nagyon. Nincs nagy társasága, mivel egy idő után a többiek kerülik, hisz sose megy velük sehova, szóval társasági helyeken nehéz lesz megtalálni.
Szólítsd meg esetleg valamilyen tömegközlekedési eszközön, biztos örül neki, ha valaki hozzászól. :)
"Szép lány vagyok, legalább is annak tartanak, adok magamra, néha csinosabban, néha lazábban öltözök."
Tudnál képet linkelni magadról vagy hasonló lányról ahogy kinézel "csinosan" és "lazán"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!