Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő nélkül bulizás?

Figyelt kérdés

Barátom sokszor megy el nélkülem bulizni. Őszintén szólva, nem szeretem, soha nem tiltottam meg neki semmit és nem is fogok. De zavar, mikor nélkülem bulizik. Az van bennem, hogy részeg lesz, és ezek a "k*rvák" rámásznak, ő meg hagyja magát és kiéli a helyzetet, vagy rázzák ott neki magukat ezek a p*csák. Bízom benne, de mikor részeg, akkor nem. Nem adott rá okot, hogy féltékenykedjek, igaz voltak kisebb afférok, de erről nem szeretnék beszélni. Nem csalt meg, valamiért tudatalatt mégis bánt. Előző barátaim sem csaltak meg, hogy ez lenne a gond.

Van más is ilyen helyzetben? 19/L

2012. szept. 18. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nélküled megy el bulizni? Ráadásul sokszor ... Ezt én nem hagynám...
2012. szept. 18. 20:29
 2/5 ASOT ***** válasza:

Ez természetes dolog egy lánynál, hogy ezen görcsöl otthon, hogy mi lesz mit csinálhat hol van most, "jajj tuti nővel beszélget" "pff tuti rámászott egy csaj" ha megbízol benne és eddig nem adott rá okot h bizonytalan légy, akkor nyugi!

De miért nem visz el amúgy soha?

2012. szept. 18. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Olyan nem írtam, hogy soha. Egyetemista, én nem, szóval nem tehetem meg, hogy amikor ő bulizik megyek vele én is, nekem holnap reggel kelnem kell. Nyáron sokszor buliztunk együtt, volt, hogy ketten mentünk el, volt hogy haverokkal, nem azt mondom , hogy együtt nem bulizunk. Csak ő többször..

Tudom, hogy szeret és annyiszor elmondta már, hogy nem csal meg, ne féljek stb. Bízom benne, részegen már kevésbé. De ezekben a f*szhiányos lánykákban nagyon nem.

2012. szept. 18. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:

engem általában el szokott vinni, de van amikor csak a heverjaival megy, és akkor persze néha én is szorongtam, de már többször mentek el, és nem volt semmi, úgyhogy ha tényleg nem ad rá okot, akkor ne aggódj :)

és abban egyet értek, hogy én sem tiltok meg neki semmit, mert szerintem neki is meglehet a saját élete

2012. szept. 18. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
de még az is zavar, hogy én itthon ülök, ő meg szórakozik és jól érzi magát.. NÉLKÜLEM. önző vagyok? irigy? vagy mi erre a jó szó?
2012. szept. 18. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!