Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden csajban hosszútávban gondolkodom?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én most augusztusban töltöm a 18-at és úgy érzem elég gáz vagyok! :\\

Még szűz vagyok, mert valamiért nem tudok lefeküdni olyan csajjal akit nem szeretek igazán! ez baj? Lehet hogy Ó-módi vagyok?

Főleg csajok véleményét kérdezném ha lehet!

Ne kíméljetek! :)

Előre is köszi!

2009. aug. 2. 03:09
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
nemvagy lemaradva semmiről és helyesen gondolkodsz =)
2009. aug. 2. 03:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy ó mósi!Én pl örülnék,ha találkoznék komoly fiukkal is,nemcsak nyikhajokkal.Egyáltalán nem baj,hogy szűz vagy,és az sem baj,hogy nem feküdsz le olyan nővel akit nem szeretsz igazán...Szerintem mindenkinek így kéne csinálnia!
2009. aug. 2. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia én is ilyen fiú vagyok. jövőre töltöm a 18at. Én is szűz vagyok még és jóképű, mert azt mondják. De vhogy én sem találok oylasvalakit akit eltudnék magam mellett képzelni. Én se makarok tötyilötyi kapcsolatot, hanem csak komolyat szeretnék! ne add fel! én em adom fel! sok sikert! Ja és sztem nem vagy ódivatú hanem egyszerűen egy normális srác! Ezért vagyunk mi másabbak mint a többi "bunkó-rányomulós" pasi! :)
2009. aug. 2. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, sőt... nagyon is dicséretes. Bár mindenki ilyen lenne.
2009. aug. 2. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit hülye kérdésnek hangzik,sokan megkérdezik ezt.De miért lenne baj????Ez lenne a normális,csak manapság a tizenévesek lealacsonyították a korhatárt,és nagyon ritka hogy valaki sokáig szűz.
2009. aug. 2. 10:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
jaj, de imádnám ha ismernék egy ilyen srácot...dehogyis baj hogy ilyen vagy, sőt! :)
2009. aug. 2. 10:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz lefeküdni olyan nővel akit nem igazán szeretsz ?! Húúú!! Biztos veled van a baj...

Ne haragudj, de miért gondolod, hogy ez NEM normális dolog?! Azzal van baj, aki meg tudja tenni, anélkül, hogy igazán szerelmes lenne!! Nincs korhoz kötve, hogy mikor kell elveszíteni!! Nem vagy Ó-módi, te egy rendes srác vagy!! 18/L

2009. aug. 2. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak ilyen Pasim lenne!!!!
2009. aug. 2. 11:04
 9/10 anonim válasza:
100%

Én is pasi vagyok, és egyáltalán nem vagy odadivatu! Én is ilyen fejjel gondolkodtam mindig is, ha egy picivel is de idősebb vagyok nálad, sőt én évben egy kicsivel később adtam oda magamat kedvesemnek, mert ugy éreztem, hogy ő az igazi!

Csak tartsd meg jó szokásodat! :)

2009. aug. 2. 13:33
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm írásaitokat. Énnekem nem azzal van főképp a bajom, hogy mikor veszítem el a szüzességem. Ez nem érdekel annyira. Engem az jobban zavar hogy olyan lányt nem igazán találok aki, megértené hogy én miért is vagyok ilyen. Egy lány volt eddig az életemben akit nagyon szerettem, és ő megértett mindenben, de ő egyértelműen dobott, és nem tudja megmondani hogy miért, vagy csak nem akarja :\

Ezt nem tudom de valamiért a mostani csajok többségének a gondolkodása nem tudom hogy miért de megváltozott, és sajnos nem az előnyömre! Kérlek írjatok még! köszi!

2009. aug. 2. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!