Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik "típus" a legvonzóbb? Légyszíves külön kategorizáljátok kapcsolat és egy éjszakás szempontból. Igazából a haj szempontjából érdekelne.
Figyelt kérdés
A dögös és misztikus sötét haj? : [link]
Az aranyos barna? : [link]
A dögös barna? : [link]
szőke? [link]
vörös? [link]
Ne konkrétan ezekre a nőkre asszociáljatok, csak velük próbáltam képviseltetni az említett táborokat.
2012. szept. 22. 22:33
1/11 anonim válasza:
Mindegy. Nem ez a lényeg. Nem fog nekem soha tetszeni egy gyönyörű, hosszú szőke hajú lány ha közbe rohad a pofája és sz*rszaga van.
3/11 anonim válasza:
Imádom a fekete hajat, szóval nekem mindkét kategóriára az első.
5/11 VVMMvvmm válasza:
Az első, a dögös.Ő a győztes nálam.
7/11 anonim válasza:
Mindig a fekete haj tetszett, de a második feleségem az első fekete nő az életemben. Tehát teljesen mindegy.
8/11 anonim válasza:
1 éjszakáshoz a bolygón senki:P
kapcsolatra: hosszú barna, ha lehet egyenes, de... szvsz akit szeretek :)
9/11 ASOT válasza:
ha képeket nézem, és a nőket rajta ; akkor csak a 2. és a 3. nő.
szóval a 2. és 3. az kéne egy-éjszakásra és hosszú távra is.
ha csak a hajat nézem akkor 1-4 ig ugyanúgy ha csak 1 éjszaka jön össze akkor csak 1 éjszakára de ha hosszú távra is összejön akkor arra is.
Vörös nem kell! nem tetszik se így se úgy! :)
10/11 anonim válasza:
az első Inna az egyik szerelemem :D
de am ha a lányokat nézzük mind szép, ha a hajt akkor tök8
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!