Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha egy egy éjszakás kalanddal indul egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 18:36
1/9 anonim válasza:
mièrt ilyenbol lehet kapcsolat??hàt nem azèrt egy èjszakàs mert ott akkor utàna vège van?!??
2/9 A kérdező kommentje:
akkor úgy fogalmazok, ha szexel indul a kapcs
2012. máj. 1. 18:41
3/9 tetris válasza:
Ha te vagy a lány, akkor az elkövetkezendő időben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy te milyen egy céda vagy, hogy mindjárt első este...
Ha te vagy a fiú, akkor az elkövetkezendő időben minden egyes veszekedéskor fel fogja hánytorgatni, hogy neked ő csak a sexre kell, semmi másra.
4/9 anonim válasza:
Passz, sráctól függ.
Én 3. randin szexeltem barátommal, másfél éve járunk.
5/9 anonim válasza:
ez tènyleg emberfuggo.èn elso randin soha...mondjuk 4 hèt utàn is lehet dobni valakit...tehàt attol fugg mit akar toled.vagy Te tole..
6/9 anonim válasza:
egyszer volt ilyen, hogy neten beszéltünk, elsőre találkoztunk, volt szex és 4 évig jártunk, azóta se jött össze
7/9 ASOT válasza:
lehet igen!
sokan mondják h aki elsőre odaadja magát az egy rib@nc....van aki az is de sokan nem.
8/9 anonim válasza:
Én mindig a lehető leghamarabb lefeküdtem az illetőkkel,és a legtöbb esetben kialakult belőle kapcsolat. Akkor nem lett több,ha mégis visszavonulót fújtam a kapcsolat kezdeményezésére.Szóval nálam ez nem volt baj és jelenleg sem az!
9/9 anonim válasza:
Nem minden esetben baj. Én egy fesztiválon jöttem össze a jelenlegi párommal. Egy éjszakás kalandnak indult, de reggel elkérte az elérhetőségeimet. Még az este felkeresett és azóta is nagyon jól kijövünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!