Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok egy ilyen fogadásra?
Párom fogadott egy lány haverjával, hogy január 1-éig nem borotválkozik, a fogadás tárgya egy adott feladat végrehajtása egyszál semmiben...
Lehet túl komoly vagyok és semmi humorérzékem nincs, de az sem tetszik rohadtul, hogy a párom a "puha arca" helyett, mindennapos borotválkozás után, most majd 3 centis szőrt dörgöl a képembe, enyhén igénytelennek tartom és nem is áll neki jól, nagyon nem, a két hetes szőr sem, nem hogy ilyen drótkefe. Az meg pláne nem tetszik, hogyha esetleg elveszti fogadást, akkor egyszál f*szban tornázik vagy 200 ember előtt a kollégiumban. (Huszonévesek vagyunk)
A kérdésem. Ti próbálnátok együtt nevetni a párotokkal, avagy kijelentenétek, hogy ezt nem és kész?
Kedves 10-es válaszoló! Abszolút köszönöm a válaszodat én is teljesen így gondolom, csak hirtelenjében nem tudtam, hogy ez hiszti részemről és túl reagálom, avagy jogosan esik sz*rul, hogy ilyenbe belemegy... Ráadásul ő kezdeményezte, a csaj vágta rá a feltételt, ő pedig lazán rábólintott. Egyik verzió sem tetszik, azt sem szeretném, ha a párom lóbálná a farkát ennyi ember előtt és azt sem ha a párom mérné végig ezt a havert meztelen "tornászás" közben, bár ebbe gondolom a csaj párjának is lesz majd némi beleszólása, ha így alakul, meglátjuk.
A lényeg, hogy 1-2 hetes szőr nem zavar és azt mondom oké, de azért na...
7-es vagyok, és teljes mértékben az a meglátásom, mint a 10-es válaszolónak!
Mióta vagy együtt a pároddal, ha megkérdezhetem??
Ha ő hozta fel, akkor tudja h kibírja.. de akkor te is köss egy ilyen alkut fiúhaverral, mármint ne borotválkozásit..mert arcon te nem tudsz, máshol meg gáz..xdxd
És nézd meg mit reagál le..
Lehet az lesz... most egyelőre közöltem, hogy én hivatalos helyen, étteremben nem jelenek meg vele, ha úgy néz ki mint egy csöves, évforduló ide vagy oda (ez az első) és azt sem szeretném, ha a szüleim alkotnának más képet róla az ábrázata miatt, mint ami már kialakult (nagyon kedvelik), így az ő évfordulójukon sem szeretném magam mellett tudni, ha nem tud megborotválkozni, vagy legalább igényesre nyírni a "fejét"...
A visszavágó tárgyán meg még gondolkodom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!