Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszög, vagy ahhoz hasonló. Ti mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
Az a nagy helyzet, hogy van egy fiú, aki nagyon tetszik, és én is tetszem neki, már érezhetően el is kezdett alakulni köztünk valami. Ennek a fiúnak viszont nem olyan régen tetszett a legjobb barátnőm, aki akkor még visszautasította. De úgy tűnik, a barátnőmet most zavarja, hogy a srác inkább irántam érdeklődik, és próbál vele minél többet lenni úgy, hogy engem kihagyjon. Ti ezt hogy kezelnétek? A sráccal még nem vagyok olya bizalmas kapcsolatban, és félek, hogy inkább úgy értelmezné ezt a dolgot, hogy én féltékenykedem ok nélkül. Barátnőmnél már rákérdeztem, de tagadj, hogy tetszik neki a fiú. Ti ebben a helyzetben mit tennétek? Tényleg nagyon tetszik ez a fiú, de nem akarok vele úgy összejönni, hogy közben talán még a barátnőm is tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!