Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem?
Figyelt kérdés
Szakítottunk az exemmel már egy jó ideje, nos neki már van új barátnője állítólag, és rám is felfigyelt egy srác, aki nekem sem közömbös, szóval most randizgatunk. A volt barátom ezt megtudta... ez előtt azt sem tudta, hogy élek -e vagy halok, de most... éjjel nappal keres, találkozni akar velem, sőt elmondása szerint mást is el tudna képzelni, pedig már megmondtam neki, hogy semmi közöm hozzá többet. Miért csinálja ezt?2012. szept. 22. 11:30
1/4 anonim válasza:
Mert férfi és nem tudja elfogadni a tényt, hogy máshoz is lehet közöd. Persze őt nem zavarja, hogy van barátnője, csak sérti az egóját.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert még a sajátjának tekint. Addig nem érdekelted míg egyedül voltál, de most hogy van valaki úgy érzi, hogy az ő tulajdona vagy még. Ez igen beteges, de sajnos vannak ilyenek.
4/4 anonim válasza:
Az én exem is dettó ez. Ő ráadásul megtiltotta a srácnak, hogy találkozzon velem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!