Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez? Egyik napról a másikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Egyik napról a másikra megváltoztak az érzéseim!

Figyelt kérdés

Másfél éve járok a barátommal, 17 évesek vagyunk.

Egyik napról a másikra meghülyültem. Nem tett a barátom semmi rosszat ( igaz már sokat csalódtam benne, de nem megcsalásról van szó! ) én most mégis a szakitáson gondolkozok. Szerintem felkavart az exem, akivel igaz csak 4 hónapot jártam de őt is nagyon szerettem. Mindig beszélünk msnen, de nem kezdeném ujra vele. Már mindenkinek azt mondom h nem vagyok biztos az érzéseimben a barátom iránt. Régen nagyon sokat sirtam miatta, most meg egyszerűen már nem érdekel. Rájöttem h nem szabad futni senki után sem! Bem tudom mivan velem, mert amikor nem talizunk a barátommal, akkor nem hiányzik már ugy mint régen! Amikor együtt vagyunk akkor pedi imádok vele lenni! Nem értem magamat! Lehet kéen egy kis szünet amig tisztázom az érzéseimet magamban? Az is benne vana pakliban, hogy vágyok a szabadságra :S A válaszokat előre is köszönöm! 17/L

2009. aug. 1. 14:07
 1/3 anonim válasza:
Azt hiszem 1 cipőben járunk. Én 3 éve vok együtt a barátommal, de kezd monoton lenni a dolog. És mivel ő az első szerelmem, nagyon fontos nekem. De már nem érzem iránta azt, amit régen. Én is a szabadságra vágyom és hogy új embereket ismerhessek meg, bulizzak. Én is csináltam már egyszer azt, h tartsunk szünetet, de hiányzott és visszamentem hozzá. És én is sokszor érzem úgy, ha nincs velem, nem is hiányzik.Próbáld meg ezt a szüneteltetést és akkor talán eldöntöd, hogy hiányzik-e akkor is, vagyvalami teljesen másra vágysz.
2009. aug. 1. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:

ismerős helyzet....énis a kis szünetet tanácsolom. de szerintem a ti kapcsolatotok(mint ahogy az enyém is már) csak érdekkapcsolat. már csak azért nem szakítasz vele mert sok idő van a hátad mögött és nem akarod így otthagyni.vagy félsz hogy magadra maradsz...de persze ezt nem tudhatom:) csak gondolom. nem tudok segíteni ebben neked,neked kell döntened:) de bármi van a lényeg ne csald meg a barátod,előbb szakíts vele mint hogy megcsalod.

szép napot..:) hajrá

2009. aug. 1. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Itt olvasom napók óta, hogy egy lány ennyi meg ennyi idő után élni akar. Most is. Én ebben a helyzetben vagyok. CSAK FIÚ VAGYOK. És én élem át amit a pasitok fog. Én spec nem értem mert a bnőm kérte, hogy legyünk együtt mindeig sose mentem nélküle sehova és vittem mindig. Ő pedig egyszerre így. Nem az, hogy vinne hanem otthagyott h ő most élni akar szabadság. De közbe már 3napja azóta ugyan úgy tali és elvagyunk és szeret cask nem tudja. Én azt tudom mondani, hogy amíg szeretitek picit is ne hagyjátok el. Persze érzitek néha mert átlagban a nőkön ezt venni észre. Ezt beismeritek szerintem. De nem éri meg, később meg fogjátok bánni. Jó lehet úgy lesztek vele, hogy jobb ez így meg minden. De míg hiányzik szereted miért? Nekem pl mindennél és mindenkinél többet ér. Ha már nem lenne egy ismerősöm se akivel beszéljek stb akkor se hagynám ott mert szeretem. Egy kis szünet amitől én is ugye tartok jó lehet arra, hogy megint hiányozzon. De ha nem szereted az nem ilyen érzés lenne. Pl ő ha nem szeretne tudom, hogy nem akarna talizni velem barátként se. Stb...Meg lehet beszélni. De azért mert, hogy most jelenleg élni akarsz, vagy kipróbáélni mással ne. A szívét is összetöröd és neked is rossz lesz. Szerintem az lenne a megoldás, hogy próbltok vmi színt vinni az életbe. Ha nem hívtad sehova magaddal mert mással akartál hivd oda őt is. Ha szereted akkor pedig fuss utána nyugodtan. Az exed felejtsd el. Nem vele jársz éppen. És ha imádsz vele lenni az nem csoda. Szereted. Szerelmes vagy. Csak épp besokaltál. Lehet lepontoztok mert csak hülye vagyok mert átélem. De mégis akinek tanácsot adtam manapság, hogy hogyan viselkedjen mégis jobb lett neki. Szerintem gondold meg. Sajnálatbol ne menj vissza hozzá. De ha egy kis szünet után (nálunk ő pont most megy nyaralni) ugyérzed hogy vele akarsz lenni akkor tudod mit kell tenned. Azért hogy élj stb mondom ne hagyd el. Lehet vele is. Meg mellette is. És még annyit a végére. Hogy neki azt mondta az anyja..Aki régen mindig cask beszolt nekünk h nem kéne együtt lenni stb..Sokszor kaptuk meg meg nem engedte le inkább h picit ne lássuk egymást. Ő mondta neki h a szerelmet nem tudja megállitani ne csináljon hülyeséget és gondolkozzon el mert meg fogja bánni. Ő aki midnig azt fujta h picit mennünk kéne egymás nélkül stb. Ő mondta ezt neki.Aki szintén 15 éves kora ota van a férjével kb. na remélem segitettem picit bár hosszu lett. De szerintem csajok gondolkozzatok el azon még ha nem is tetszik amit irtam hogy iylenek miatt elhagyni vkit nagyon nagy hülyeség. Hisz ő se tenné meg ezt.
2009. aug. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!