Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő már eldöntötte hogy vége?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő már eldöntötte hogy vége? Akkor miért nem mondja ki?

Figyelt kérdés
Barátommal másfél hónapja vagyunk együtt. Az első hónap nagyon jó, szép volt. Sokszor mondta h szeret, éreztem is. De jöttek neki a gondjai.. és azt mondta h nekem jobb lenne nélküle, ő nem akarja h nekem részem legyen ebbe..de megbeszéltük h megprobáljuk így. Kb 2 hétig midnen szép és jo volt megint. De most az elmult másfél hétbe megint felhozta h nekem csak jot akar. (jó szöveg) és h utoljára találkozunk vmikor.. mikorra meglett beszélve ő nem ért rá mégse. és egy hét altt mindig közbe jött vmi..-.- ezalatt az egy hétz alatt kétszer megigérte h hiv, egyszer sem tette, és felhivtam én, és msot már azon gdolkodtam h ha akkor nem hivom h hivott vna e vaalamikor.. és mikor végre tudtunk találkozni akkor meg megse beszéltük az egészet pedig ugy volt.. és mutatott egy sms-t csaj irta neki h jo vt vele tnap..bnöm szerint ezzel akarta tudtomra hozni h van más neki..és akkor megint találkoztunk de fél ora mulva el kelett mennie.. és meg volt besz h akkor hnapután megin.. csak ő elsem jött.. hivni nem hiv. igaz nincs teloján pénz, de ha anny akar hivhat vhogyan.. nekem mki azt mondja h ne hivjam, nemár h én futkossak utána, mert már tettem azt elégszer, meg ha én hivmán akkor uigy érezném h csak én eröltetem az egészet. de viszont hiányzik nagyon.. de valahogy kezdek belöle ki is ábrándulni.. de csak nem lehet olyan bunko h kise mondja h vége, hanem csak h egyszerüen nem keres.. ezt nem teheti meg. :( na mostakkor már nem szeret? de mikor velem van akkor meg modnja h szeret.. de ezek után nem tudom mit higgyek. párszor már hülyét csinált belölem.. meg mindig azzal jön h nem tud hivni.. ha annyira akar akkor télleg tudna valahogy, mert régebben se volt teloján pénz de akkor midnig hivott vhogy..
2009. aug. 1. 12:34
 1/4 A kérdező kommentje:
meg modnta h neki sok volt h mindennap tal. jo ez már nekem is sok volt néha, mertt nem tudtam msát csinálni mellette, és mondta akkor legyen h hetente 3szor. belementem mert azt se akarom h megunjuk egymást.. de mégse keres..
2009. aug. 1. 12:36
 2/4 A kérdező kommentje:
de mikro még midnen jo volt azt modnta örökre velem szeretne lenni, meg h mindig is iylen lányt keresett.. most meg.. =( iylen rövid idö alatt ki szerethetettbelölem?
2009. aug. 1. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Dobd ezt a pasit! Felejsd el és ne fuss utána. Véglegesen. Csak szórakozik, nem szeret. Ha szeretne kellenél neki. Keress egy olyan pasit, aki megbecsül!

L/25

2009. aug. 1. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
előző vagyok: le akar rázni, csak annyira nem tökös csávó, hogy a szemedbe is megmondja! Ez az igazság. Felejsd el.
2009. aug. 1. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!