Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a barátom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátom, de néha rettentő gyerekesen viselkedik. Meg fog ez még változni? 18L

Figyelt kérdés

Majdnem két éve vagyunk együtt, ő fél évvel fiatalabb nálam..alapból a természete bohókás, ezt szeretem is benne, néha nagyon komoly is tud lenni, de tényleg ki tud akasztani.

Például ha valamin veszekszünk akkora hisztit lecsap egy pitiáner dolog miatt, hogy már nevetséges. Megpróbálja rámerőltetni az álláspomtját, vagy pedig szimplán duzzog es hozzám se szól.

Képes nekiállni gügyögni, es nyávogni mintha csecsemő lenne.

És ráadásul tud olyan dolgokat kérdezni a szexről amiket én már 14 évesen tudtam, nem hogy miután màr több mint egy éve élünk nemi épetet..

Tudom, én sem vagyok tökéletes, es nem várom el tőle, hogy változzon meg teljesen, csak kicsit nőjjön fel, tudja mikor kell komolynak, férfinek lenni.

Lehet, hogy nála ez még nem alakult ki több mint 17 évesen?:/

Köszönöm mindenkinek!:)

2012. szept. 20. 10:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Félreértitek.. Nem az a baj, hogy ilyen a stílusa. Többek közt ezért is szeretem:)

Csak hiányzik, hogy néha tényleg komolyan vegyen pár dolgot, hogy amikor fontos dologról akarok vele beszélni, ne viccelje el.

2012. szept. 27. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!