Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
- volt egy lany akinel regeben probalkozdtam ....egy meseszep lany
- most allamvizsgara keszulok par nap mulva es ide sodort a bentlaksba a szel egy sracot aki szinten itt szalasolta el magat de nem nagyon van itt helyette idehozta a baratnojet es mostt itt alszik par meterre tolem az a lany aki nagyon tetesztt egykorn most is tetszik ... ugy erzem belehabarodtam teljesen
- a srac bulizik s iszik valahol ...szerintem nem erdemli meg ezt a tunderi szepseget
(bocsi tudom tele van pirossal s ekezet nelkul irok de nezzetek el most nekem legyszi ezeket amugy muszakisak vagyunk mind )
24f
azért mert elment iszogatni egy kicsit,már nem is érdemli meg a csajt?
bakker...milyen logika ez?
egész nap nézze,vagy mi a f@sz?
amúgy meg 10.parancsolat.
szerintem meg probald meg...ha nem a baratod az asrac akkor meg kit erdekel..ha hagyja magat a csaj...bar keves ra a sansz...mivel 1 eve is elhajtott...de ki tudja
probald meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!