Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak mégis miért csak az a nő kell, aki túráztatja őket?
Én ezt nem értem. Mielőtt még jönne mindenki azzal, hogy biztos valaki megbántott és most általánosítok, nem, nincs így.
A férfiak egyrészt azt mondják, hogy az elérhetetlen nő sokkal izgalmasabb, aztán meg azt, hogy az ilyen nőben többnyire csak a megszerzése az érdekes. Nőként gondolom azt, hogy sok nőnél manír ez az elérhetetlenség és ezzel leplezik, hogy unalmasak, de ne legyen igazam.
Aztán a pasiknak az a baja, hogy mi a fenéért kell kitalálniuk, hogy a nő mit akar, hogy miért várja el minden nő, hogy ugráljanak neki, de az is baj, ha nem túráztat, mert az túl könnyű.
Tehát ne kelljen már utána futni, mint egy kutya, mert az megalázó a férfiaknak, de ha pl a lány lép először, mondjuk elhívja egy kávéra/ír neki(egyszer, nem a zaklató nőkre gondolok) akkor megijednek, még akkor is, ha előtte rohant utána, mint a fene.
Szóval mégis hogyan kéne viselkedni? Csomó barátnőm küzdd ezzel. Ha jelezzük mit szeretnénk az is baj, mert a pasi dolga lépni, de ha nem jelezzük is baj. Mégis mi a helyes viselkedés?
Szerintem a személyiségedtől függ, hogy melyik jellemző rád, ha már taktikázol, akkor látszik, hogy ez egy szerep.
Van olyan barátnőm aki mindig kezdeményez és ez válik be nála, én megvárom, hogy a fiú lépjen és nálam ez működik.
Csupa olyan pasiról írtam, akik kezdeményeztek. Mi nem megyünk oda pasikhoz nagyon, bátortalanság, nem tudom, de a lényeg, hogy ők kezdeményeznek. De ha ezek után már mi is merünk az már baj. Bevallom többségük jóképű. Most ez nem öndicséret, nem vagyunk extrém szépségek, átlagosak vagyunk. Van egy jó este, szinte mind azt mondja, hogy végre valaki, akivel beszélgetni is lehet, eljutunk a csókig mondjuk. Aztán ha 3 nap múlva írok valamit max lerázás, de nem csak nálam. De csak akkor lépünk, ha a pasi kezdeményezte pl az elérhetőségcserét.
Szóval ha jóképű a srác, akkor úgyis csak a kaland érdekli? Már soha nem várok semmit, nem is csalódok, csak nem bírom/bírjuk megérteni.
Mámmmámíííjá....
mindjárt itthagyom ezt a gyakorit :)
"Szóval ha jóképű a srác, akkor úgyis csak a kaland érdekli? Már soha nem várok semmit, nem is csalódok, csak nem bírom/bírjuk megérteni."---> nem nem nem nem!
Mondtam de elmondom újra!
1 részt kevés időt adtok az ismerkedésre
Másrészt lehet h elhúzzátok nagyon azt az elérhetetlenséget ha csináltok olyat.
Tartson legalább 2 hétig nálatok ezaz ismerkedős fázis mert nálatok kell ennyi!
Persze attól függ mennyit találkoztok 2 hét alatt.
De legyen most 2 hét.
2 hét alatt ki lehet annyira ismerni egy pasit h igent vagy nemet mondjatok arra, hogy legyen e több!
és ez alatt a 2 hét alatt max csók legyen!!! szex ne.
ÉS ha elutasítjátok a szexet e 2 hét alatt akkor kiderül mit is akarnak.
ÉS ismerkedős fázis. tudod mit takar ugye??? :)
Hát én is itthagyom mindjárt:)
Pont ez az, ismerkedős fázisra lehetőség nincs, nuku, nada. Mert vagy szex akkor este vagy semmi. Persze ő azt mondja, hogy igen, akar még találkozni, de ha mi már ismerkedési hajlandóságot fejezünk ki, ami nem szex, akkor menekülés. Nincsenek 2 hetek, sőt, semennyi.
ez érdekes, pedig ismerek jóképű srácokat akik nem ilyenek ismerek olyanokat is akik igen, de többségben vannak akik nem!
Hol az istenbe szedtek össze mindig és mindig és mindig ilyeneket???? Nem lehet h máshol kéne keresni???
(Nem netre célzok)
hanem bevásárlóközpontok, kávézók, üzletek, boltok supermarketek
akkor sincs ez mindenkinél így!
akkor 2 lehetőség maradt!
és bocs ha ezt mondom.
1. vagy túl kihívóan öltözködtök, túúl szexin
2. vagy tényleg ennyire szerencsétlenek vagytok :)
talán hanyagoljátok a szórakozóhelyeket....
Nyilván nem mindenki, csak sokan. Az ember pedig hajlamos általánosítani a huszadik eset után.
Se szerencsétlenek nem vagyunk, se kihívóan nem öltözünk.
Akkor se fogom megérteni ezt.
hát én most már én sem :)
hanyagoljátok a bulikon lévő ismerkedést ez az egyetlen tippem maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!