Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5év 9hónapja alkotunk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5év 9hónapja alkotunk egy párt a barátommal. Szerintetek is illő lenne már az eljegyzés?

Figyelt kérdés

2012. szept. 19. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Eljegyezni szerintem nem illemből kell a másikat. Teljesen mindegy, hogy hány éve vagytok együtt, nem az jelzi, hogy eljött-e az ideje.

Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, de ha még egyetemre jártok, nincs önálló keresetetek, vagy nem laktok együtt, akkor még nincs itt az ideje. Milyen már anyuci pénzén venni a jeggyűrűt?! Nem tudom, hogy milyen helyzetben vagytok amúgy, ezt csak példának írtam.

Az a lényeg, hogy eljegyezni akkor érdemes egymást, amikor valóban kilátásban is van az esküvő, csak azért, hogy elmondhassátok, hogy jegyben jártok egy hülyeség.

Házasodni pedig szerintem bőven elég akkor, amikor már babát terveztek együtt, de ez az én személyes hozzáállásom. Addig anélkül is boldogan élhettek együtt, igazából gyerekkel is, de a gyereknél egy csomó mindennek az intézését megkönnyíti, ezért ha amúgyis össze akartok házasodni, akkor a gyerek érkezése előtt érdemes.

Szóval ez sok mindentől függ, az a majdnem 6 év se ér sokat, ha még egy percet nem éltetek együtt pl, vagy ha 15 évesen jöttetek össze. De mivel semmi mást nem írtál, ezért így nem lehet megítélni.

2012. szept. 19. 17:40
 2/11 ASOT ***** válasza:

így van!

ez nem illő vagy nem illő!

Ha el akar jegyezni akkor el fog jegyezni. Ezt nem szabad erőltetni és nehogy felhozd neki a témát, mert akkor az már félig kényszer lenne.

2012. szept. 19. 17:42
 3/11 A kérdező kommentje:
én 22 vagyok,a barátom 26éves. és már együtt élünk.
2012. szept. 19. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
22 évesen még hova sietsz? Komolyan... Gondolom a barátod is úgy gondolja, hogy még fiatalok vagytok.
2012. szept. 19. 18:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem sietek,de szerintem ideje lenne.no mind1

Előző válaszomhoz fűzném még: dolgozó emberek vagyunk

2012. szept. 19. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem értem minek teszed fel a kérdést, hogyha az a válaszod, hogy szerintem akkoris ideje lenne és kész... :D Most nem bántásból, de tényleg!
2012. szept. 19. 18:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Hat lassan igen, illo lenne, de csakis akkor, ha felkeszulve erzed magad.
2012. szept. 19. 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ideális a korod. Persze ez az 5 év is.

Aki letámad azért, mert úgymond "fiatal" vagy azzal ne foglalkozz. Mindenkit a mai világ sémájára vesznek és arra ami most zajlik , hogy óó majd 30-40 évesen kell vállalni gyereket, mert az az ideális mert ebben a korban vállal mindenki ebben a világban.

Attól még nem kell lehurrogni a másikat, ha egy kicsit konzervatívabb, vagy pedig más hogy gondolkodik mint a mai érdekes emberek.

Szerintem beszéljetek róla. Kérdezd meg a párod, hogy nem gondolkodott-e még rajta.

2012. szept. 19. 19:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Már 2 év után ideje lett volna, ha normális érzelem lett volna egymás iránt!
2012. szept. 20. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
* 2 év együttlakás után persze, és nem 2 év járás után.
2012. szept. 20. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!