Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés. Mit mondjak?
Figyelt kérdés
szoval.. ha el szeretnem jegyezni a baratnomet es a szuleitol kerem el ot, akkor mit mondjak? azt hogy szeretnem megkerni a kezet, vagyhogy eljegyzem?? Ugyan az a ketto??2012. aug. 21. 20:05
2/8 anonim válasza:
Inkább az első verzió. Apukától kell elkérni a kislánya kezét.
3/8 anonim válasza:
A kezét minek kéred meg?! Kezed neked is van, jóember!
4/8 anonim válasza:
Oda mész az apjához, és megkéred hogy adja áldását rátok, mert szereted a lányukat és szeretnéd feleségül venni.
5/8 A kérdező kommentje:
LOOOL xD Szoval... szakitottunk es ujre akarom kezdeni. es Vevo lenne ra. ezert gondoltam eljegyzesre. 21 eves vagyok, o 19. 2 szep evet toltottunk egymas mellett. most az orszag masik vegebe ment egyetem miatt. igy tavkapcsolat lenne. De ez egybe tartana minket hisz nagy elmeny.
2012. aug. 21. 20:15
6/8 anonim válasza:
te teljesen hü*ye vagy...ha szétmentetek meg volt az oka...és a csaj főleg így hogy távkapcs lenne nem fog neked igent mondani 19 évesen ha van egy csöpp kis esze...
7/8 anonim válasza:
én lány vagyok, a helyedben valami frappáns, őrült módon kérném meg a csaj kezét !
Vagy valami egyetemi előadáson mindenki előtt, vagy agyalj ki valami maradandót és ez tuti emlék lesz !:D jah és persze video !! vedd fel !:D
Nekem sem kérte meg a párom apukámtól a kezem , se el, mégis boldogok vagyunk ! A lánykérés rólam szólt, meglepi, őrült és romantikus volt egyben , soha nem felejtem el az biztos !:D:D:D:D Mi csak bejelentettük a szülőknek és ámen :D
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!