Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit gyerekesnek tűnik, de akkor is..Nos, a helyzet a következő.: Van egy fiú. Kölcsönösen bejövünk egymásnak. Msn-en szoktam neki képeket küldeni, mindig megdicsér. Ha ő küldi nekem magáról a képet, akkor nem tudom mit mondjak rá.Mindig csak mosolygós fejeket küldök neki. Szerintetek mit mondjak? Hogy aranyos, vagy jó? Vagy mit?

Kérlek, csak normális válaszokat írjatok !

Köszi.:)

2012. aug. 18. 00:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Képek a másiknak,mint valami prosti hálózat besz@rok.Szerintem írd meg neki nyugodtam,hogy leszo*nád.
2012. aug. 18. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Öhmmmm..... Hetero fiú vagyok, de gondolom írj neki ilyeneket, hogy jó kép lett, helyes vagy ebben/abban a ruhában, stb. MSN-en miért kell ennyire besz*rinak lenni?
2012. aug. 18. 00:16
 3/6 anonim ***** válasza:
pl.hogy helyes, vagy, hogy mittudom én.."úú de szépek a szemeid..imádom a barna(csak úgy randomra mondtam egyet:D) szemű srácokat" :D
 4/6 A kérdező kommentje:
Találkoztunk már.;) Vasárnap is fogunk.
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2012. aug. 18. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:
van egy lány aki nekem is mindig csak mosolygós fejeket ír. mit jelent ez??
2012. aug. 18. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!