Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit csináljak? A kérdés a szívemből jön.

Figyelt kérdés

Röviden:volt egy fiu aki szerelmes volt belém tavaly nagyon küzdött értem folyamat..Én visszautasitottam meg bunkoztam vele mert egy hülye önző kis szánalmas 14 éves 3,14-csa voltam/nagyon megbántam tényleg nagyon az elöbb félórát sirtam pedig nem friss a dolog/ Ő azóta felhagyott ezzel amit nem is csodálok már egy éve lassan hogy nem érdeklem!azért nem jöttem vele össze mert kicsit konzervativ voltam,vagyok és első a suli elven élek...

Most ugymond összejöttem a barátjával/első csók első minden amit nagyon megbántam mert nem szeretem a fiut!!//És direkt csináltam ezt a hepajt hogy az elözövel nem jöttem össze mert nem volt elég jó nekem és most megakartam változni és összejöttem a haverjával/ De rájöttem hogy a régit szeretem és egymásnak teremtett minket a sors de amilyen bunko voltam szerintem egyáltalán nem érdekelem! a haverját meg nem szeretem és beszeretném vele fejezni a dolgokat de megérni hogy ennyire levittema mércét és elbasztam az első csokom

2009. júl. 31. 23:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hogyhogy annak idején nem jött be a fiú, most meg teljesen belezúgtál?
2009. aug. 1. 00:16
 12/22 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs de most teljesen végyom rá szószerint...

de lehet hogy ez áll dolog mert nekem mindig az kell a legjobban amit nem kaphatok meg és most igy hogy nem kaphatom meg akarmikor igy nagyon vágyom rá!érdekes személyiség vagyok!"olyan nincs ami nem lehet az enyém "tipus ami nem jó dolog

2009. aug. 1. 00:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
De akkor, nem félsz, hogy ha megkaptad már nem fog tetszeni?
2009. aug. 1. 00:35
 14/22 A kérdező kommentje:

ettől nem!ő más ...nagyon szeretném ha szeretne mert tudom hogy együtt van jövönk

tudnál valami tanácsot adni?

2009. aug. 1. 00:37
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát figyelj,ha nem szereted,akkor dobjad,de minél hamarább!

A másik meg,most te vagy abban a helyzetben,amiben a fiú volt!

2009. aug. 1. 00:39
 16/22 A kérdező kommentje:
hát épp ez az !!! igen,de nagyon magam alatt vagyok........wááááááááááááá
2009. aug. 1. 00:41
 17/22 A kérdező kommentje:
és ez mind az én hibámmmmmmmmmmmmmmmmmm............
2009. aug. 1. 00:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét fiút felejtsd el.
2009. aug. 1. 00:42
 19/22 A kérdező kommentje:
áhh megint bucsut mondhatok az általam képzelt szerelmes nyaramnak..........folyamat nagyon elrontom a dologkat!hát nemtudom milesz azt mondta Anyum hogy holnapra kitalálja a stratéggiát.........
2009. aug. 1. 00:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Reaper, általában jogosnak tartom amiket írni szoktál válasznak, de nem lehetne picit kevésbé nyersen fogalmazni?:) Nem kötözködni akarok.
2009. aug. 1. 04:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!