Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit csináljak? A kérdés a szívemből jön.

Figyelt kérdés

Röviden:volt egy fiu aki szerelmes volt belém tavaly nagyon küzdött értem folyamat..Én visszautasitottam meg bunkoztam vele mert egy hülye önző kis szánalmas 14 éves 3,14-csa voltam/nagyon megbántam tényleg nagyon az elöbb félórát sirtam pedig nem friss a dolog/ Ő azóta felhagyott ezzel amit nem is csodálok már egy éve lassan hogy nem érdeklem!azért nem jöttem vele össze mert kicsit konzervativ voltam,vagyok és első a suli elven élek...

Most ugymond összejöttem a barátjával/első csók első minden amit nagyon megbántam mert nem szeretem a fiut!!//És direkt csináltam ezt a hepajt hogy az elözövel nem jöttem össze mert nem volt elég jó nekem és most megakartam változni és összejöttem a haverjával/ De rájöttem hogy a régit szeretem és egymásnak teremtett minket a sors de amilyen bunko voltam szerintem egyáltalán nem érdekelem! a haverját meg nem szeretem és beszeretném vele fejezni a dolgokat de megérni hogy ennyire levittema mércét és elbasztam az első csokom

2009. júl. 31. 23:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Megérdemled, már bocs de mások érzésével játszani förtelmes. Remélem te megtanultad ezt 28/F
2009. júl. 31. 23:42
 2/22 A kérdező kommentje:
meg minent és akkor most meg csak ugy otthagyom!Mert tudom hogy 50xer jobbat kaphatnék és ez nagyon fáj + rátesz még hogy a régit szeretem nem tudom mit csináljak Ti mit csinálnátok a helyembe!??Ktudom hogy nagyon elbasztam de már nem fordithatom vissza
2009. júl. 31. 23:43
 3/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy megérdemeletem de nagyon szenvedtem érte és nagyon megbántam!de végülis most ugyanazt csinálom a haverjával hogy keveredjek ki ebböl??
2009. júl. 31. 23:44
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Legyél normális és minden megoldódik, ebből a helyzetből jól már nem nagyon tudsz kijönni.Inkább figyelj arra, hogy ekkora ökörséget ne kövess el többször első voltam
2009. júl. 31. 23:47
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Még sok első csókod lesz, ami pedig ilyen bonyolult azt kár tovább kavarni.

21/L

2009. júl. 31. 23:49
 6/22 A kérdező kommentje:
De most mégis mit mondjak neki??azt hogy kopj le mert nem tartalak elég jonak magamnak??
2009. júl. 31. 23:51
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a képlet:

1,Dobod a mostanit akit nemszeretsz és megmondod neki hogy a haverjába vagy szerelmes....Mert ő valszeg közölni fogja a gyerekkel ezt.És hamarabb érkezik el az infó hozzá.Tehát felébred a régi elvesztett remény benne.

2,Felveszed MSN-re akit szeretsz de elutasítottál régebben.

3,Megmondod neki hogy mi a helyzet,hogy régebben hülye voltál és most rájöttél hogy szereted.

(Ő rögtön kapni fog az alkalmon és randit kér tőled)

4,Elmész vele randira,ahol megpróbálsz vele kedves és szórakoztató lenni....nyugi ő is az lesz...eltöltötök egy jó napot együtt...Fellobban benne a régi láng,kellessz majd neki.És elhív még1 randira.

5,Elmész erre is,de itt már lennie kell csókolózásnak meg ölelkezésnek!

6,Innen már sínen lesz a dolog....

Megszerezted a megszerzendő hímet:)

2009. júl. 31. 23:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek helyébe lennék én örülnék mint a majom a farkának.

Hogy az a csaj akit régebben nem tudtam megszerezni,most önként ajánlja fel a lehetőséget.

2009. júl. 31. 23:54
 9/22 A kérdező kommentje:
uccso nagyon köszi,csak az a baj,hogy nagyon reménytelen az eset mert szerintem egy életre megharagudott rám,és lehet hogy van barátnöje is és méghozzá a mostaninak akit nem szeretk annak a huga!!Szoval valahogy megkéne tudni a dolgokat mert tényleg oltári hibát követtem el,és szerintem miután csokoloztam a haverjával nem hinném hogy szoba állna velem
2009. júl. 31. 23:57
 10/22 A kérdező kommentje:
23:54 de ő nem tudom hogy hogy áll hozzám mert már lassan egy éve és én probálok irogatni neki msn-en megm inden de hát... nem reagál semmi konkrétat t eezt hogy képzelnéd el férfi aggyal?:)
2009. júl. 31. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!