Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hányszor mond szépeket a párotok? Meg szokott dicsérni, ha szépen vagytok felöltözve?
Mi 11 honapja vagyunk egyutt, de nincs olyan het, hogy ne bokolna. Legjobban azt szeretem, amikor reggelente megsimogatja az arcom es azt mondja milyen gyonyoru vagyok.
De nekem az is jol esik, amikor szeretkezes kozben simogat es azt mondja, hogy imadja a szemeim es utana mindig megcsokol.
Szoval en nagyon szeretem hogyan viszonyul hozzam a parom.
Az én párom nem az a bókolgatós fajta, de van, amikor rájön és elkezdi ecsetelni, hogy mennyire szépek a szemeim, az arcom, szép hozzá a frizurám, arányos a testalkatom, imádja a combjaimat, a melleimet, a fenekemet, stb.
Vagy néha észreveszem, hogy rajtam felejti a szemét és megszólal, hogy "Jaj, de szeretlek már"
2 és fél éve vagyunk együtt
Lassan 2éve vagyunk együtt és szokott bókolni ,de amit szeretek, hogy sohasem indokolatlanul!
Én is látom magamon amikor jobb napom van és szebb vagyok mint egyébként,v más a hajam/sminkem..stb, az neki is feltűnik és mindigmegdicsér ..! De ezen kivül is, meg szokszor mondja, h okos vagyok és ez jó:-)))
1 éve vagyunk együtt (együtt is élünk) és ha csinosan vagyok felöltözve, akkor dícsérget, vagy akkor is, ha nincs rajtam ruha. De ehhez egy egészséges lelkű férfi kell, aki örül, hogy csinos a barátnője.
Az előző pasimmal 4 évig voltunk együtt, ő inkább megpróbálta megakadályozni, hogy csinos legyek. Ha csinos voltam, akkor az volt a reakció, hogy ugyan kinek öltöztem így ki és máris érezhettem szarul magam. Ha sminkeltem, akkor meg jött, hogy minek kenem úgy ki magam. Ha elmentem valahova a barátnőimmel (teljesen ártatlan programok, pl kávézás, könyvtár, kirándulás, sport - ő utált mozogni), akkor meg jött a cirkusz, hogy minek kell ennyit eljárnom, miért nem ülök otthon mindig egész nap (az egyszobás sötét lakásban). Megfojtott ezzel, de ez azért volt, mert nem volt elég önbizalma, nem érezte elég jónak magát és ezért így akart magához láncolni. Aztán csodálkozott, hogy folyton veszekszünk, amikor ő teljesen normálisan beszél velem, nem érti, hogy nekem miért volt mindig rossz kedvem, miért húztam fel magam. Azóta szerencsére talált egy kicsit duci szemüveges lányt, akivel szerintem sokkal boldogabb, mint velem volt, mert velem ő is teljes görcsben élt, hogy attól félt, hogy elveszít, meg én is, hogy így bánt velem.
Szóval szerintem az nem dícséri meg a másikat, aki magát se érzi elég jónak és akkor nehogy már a másik jól érezze magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!