Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna titeket ha a barátnőtökön hegek lennének? De nem ilyen seb hegek hanem vagdosás hegek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Vagy ha nem te tetted fel a kérdést, akor mostanában az összes csitrinek heges a combja?
Amúgy hátha tényleg nem te voltál: ne hallgass már azokra, hogy nem szabad kezdeni vele, mert ha régebben lelkileg instabil volt, akkor már örökre az. Ki tudja, lehet, hogy azóta kikezelték, kiheverte, épp akkor volt egy húzós időszaka. Senkit nem lehet a múltban elkövetett hibáiért büntetni.
Én biztos nem voltam mert én ma jöttem haza olasz országból 1 hét után és nem voltam gépközelben :s
Márciusban halt meg vkije és azért vagdosta magát.
Elég sok olyan lány van akinek heges itt-ott a combja.Többnek mint gondolnád.
Ismerősömnek elég negatív tapasztalatai voltak ilyen labilis lányokkal. Tönkrement a kapcsolat xy okokból és több csaj is öngyilkossággal fenyegetőzött a szakításkor. A legutóbbi bezárta magát egy késsel a wc-be és azzal fenyegetőzött, hogy mire hazaér a munkából, felvágja az ereit a kádban. Szóval csak óvatosan a labilis leányzókkal.
Ha úgy volt, ahogy mondta, akkor reméljük nem csinálja újra.
12:11 tényleg okod volt azt hinni :)
12:31 ő nem ilyen,sosem erőlteti rá magát senkire.Egy nagyon kedves,segítőkész,csupa mosoly,csupa szív lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!