Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud egy korombeli se megtetszeni?
Figyelt kérdés
Általában a 30 év körüli pasik jönnek be, és 25 alatt nem is nagyon jött be eddig senki, egyszerűen nem vonzódom a korombeliekhez :S. Tudom, hogy nem kéne 30 évessel járnom, és próbálok valakit a korosztályomból találni, de nem megy :S. Fog ez még változni?2009. júl. 31. 21:20
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert nekem totálisan ugyanez a bajom, viszont csak 15 vagyok.
2/6 anonim válasza:
szerintem változhat még persze. :) fiatal vagy szóval meg van rá az esély! és biztos hogy fogsz találni olyat aki a korosztályodba való és teljesen elcsábít ;)
sok sikert!
3/6 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok
2009. aug. 1. 11:44
4/6 anonim válasza:
nekem is az idősebbek tetszettek,de 6-7 évnél nem voltak tölem idősebbek! A férjem is 7 évvel idősebb tőlem! Szerintem lehet hogy marad az izlésed,és az nem baj,úgyanis nem a kor számít!
5/6 anonim válasza:
A tinik közül a lányok azok, akik leginkább az idősebb férfiakra "buknak". Talán azért van, mert azt gondolják, hogy ezen férfiak többsége már TAPASZTALATtal rendelkezik, és nem botladozik, mint egy korukbeli srác.
6/6 anonim válasza:
szerintem csak az érett férfiakhoz vonzódsz, báris reméljük hogy 30 évesen már érettek. én 16 vesen kezdtem egy 22 éves pasival járni. aztán hosszú kapcsolat egy 3 évvel idősebbel. de volt már 13 évvel idősebbel is és most 31 évesen egy 8 évvel fiatalabbal. szóval változhat az ízlés. magadba kell belenézned, hogy mit is kedvelsz az idősebb pasikban, és hogy azt keresd majd a fiatalabbakban is, ha már zavar a nagy korkülönbség. de ha téged nem zavar, más véleménye meg ne érdekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!