Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BIKA horoszkópú lányoknak mi jön be?
sziasztok
több kérdésem is lenne, elsősorban bika horoszkópú LÁNYOK válaszát várom
1. bika horoszkópúként milyen pasik jönnek be?
2. mit tartotok fontosnak egy fiúban? (külső/belső)
3. milyen horoszkopú a párotok?
3. és végül mennyire igaz rátok a saját horoszkópotok?
Köszönöm a válaszokat, 17/F
Én is Bika lány vagyok.... :)
1.-2. Ha a külsőt nézzük, akkor eléggé számít nálam, hogy jó megjelenésű legyen, ízlésesen öltözködjön, ápolt legyen stb., nagyon kiábrándít, ha egy fiú elhanyagolja a külsejét :S Tetszenek a szép arcú fiúk, főleg ha kék a szemük ^^, a normál testalkatúakat szeretem... esetleg vékony, bár az nekem kevésbé vonzó. DE amellett, hogy megvan az ideálom, inkább a belső kisugárzás szokott megfogni. Belső tulajdonságok, amiket szeretek: határozott, eleven, romantikus (a túlzott rajongás, ömlengés stb. viszont idegesít, szóval csak mértékkel), legyen humora, de lehessen vele komoly dolgokról is beszélni.
3. Nincs párom
4. Én is visszahúzódóbb vagyok, sokszor komoly, anyagias, annyiban viszont nem illik rám, hogy nem vagyok földhözragadt és gyakorlatias, inkább nagyon álmodozó, és szeretem a változatosságot, csak lusta vagyok tenni érte.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!