Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha lanynak van baratja?

Figyelt kérdés
nem, lekoptatasi duma,hanem tenleg van pasia, de nekem az a csaj kell! en ot szeretem nekem o kell mit tegyek?
2012. szept. 18. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

HAGYD BÉKÉN! nekem van barátom, és egy harmadikért a világért nem hagynám ott. Ne tedd tönkre a kapcsolatukat!

én is voltam hasonló cipőben két éve, mikor tetszett egy fiú, de neki lett barátnője; békén hagytam őket. Nem szép dolog szétszakítani egy szerelmes párt!

2012. szept. 18. 17:53
 12/13 A kérdező kommentje:
nemakarom oket szetszakitani.ensem tartom korrektnek de hat szerelmes vagyok , valami tanacs, hogy a szerelmet hogyan lehet elfojtani/elmulasztani?
2012. szept. 18. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

nekem pl úgy sikerült, hogy igyekeztem lefoglalni magam valamivel.

Szerintem keress egy hobbit, vagy tanulj többet a suliban, járj el a haverokkal valahova..stb. Egy idő után jobb lesz, hidd el, én is hasonlóan cselekedtem.

Emellett mikor lett barátom, az előző "szerelmet" már nem is tudtam szerelemnek tekinteni, és teljesen elfelejtettem.

Hidd el, jön egy másik csaj, akibe szerelmes leszel, és a másikat el is fogod felejteni.

2012. szept. 19. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!