Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Titeket nem zavar, amikor van egy pasitok, és sétáltok az utcán, látjátok, hogy heteró emberek smárolnak, de ti nem tehetitek, még meg se ölelhetitek egymást, mert akkor kb agyon vernének?
Az anyukának megismételném a 6. válaszolót. Számból vette ki a szót.
Nekem elhiheti mindenki, a gyerek nem attól lesz meleg vagy hetero, hogy mit lát az utcán, hanem attól, hogy a saját szülei hogyan élik elé a nemi szerepeket. És ez nem csak azt jelenti, hogy ki kivel szexel, hanem azt is, hogy ki hordja otthon a nadrágot, ki mennyire tud magáért kiállni, stb.
Az általánosítást meg tényleg tessék abbahagyni.
A 6. válaszoló vagyok.
Kedves Anyuka: Nem pontoztak le egyébként. Ha jön a kérdés, hogy ki a néni, nem bonyolult, az igazat kell mondani, hogy nincs néni, csak két bácsi van, ennyi. A gyerekek kedvenc kérdése a "Miért?", akár 27-szer elismételve mindenre, nekem is az volt :).Amúgy a gyerek olyat is lát a mesében, hogy Jerry bedugja Tom vizes farkát a konnektorba és szétrázza és hú de vicces, mégsem teszi meg a gyerek a valóságban a macskával vagy a tesójával. Én is látok a Tv-ben pedofilokról szóló híreket meg az anyját felgyújtó embert, mégsem azonosoluk ezzel. Amíg meg csak eldugnak egy témát a gyerek elől és később innen-onnan hall valamit (akár téves dolgokat), majd csak jobban érdekli, mert hogy erről miért nem beszéltek neki. Jobban örülnél ha más tájékoztatná először a gyereked (aki valószínűleg nem a tanár lesz ilyen témában) a dolgokról (nem csak erről), mint Te? (bocs a tegezésért). A felvonulás meg egy nap van egy évben pár óráig, el lehet kerülni ha úgy gondolod, de ha odamész, akkor is a tömeg 98%-a hétköznapi ember aki mellett másnap elsétálsz az utcán és nem tudok másról ami történik esetleg 1-2 csókon kívül, pedig voltam ott egyszer.
Kedves 12. Lány: Bár nem hiszek Istenben meg ilyenekben, de ha nem véletlenül teremtett férfit és nőt, akkor biztos nem véletlenül teremtett meleg férfit és nőt. Szóval ha ez is tőle lenne, akkor végülis "normális", nem?
21/f
2-3 éves gyerek nemi szerepeket tanul:D
Hát ezen nevetnem kell:D
A nemi szerepeket nem tanulja az ember,mivel az csak egy társadalmilag kitalált dolog,nem pedig ösztönszerű.
Az,hogy szexelni akarunk az ösztönszerű,de a nemi szerepek,ahogy te fogalmaztál csak kitalált dolgok.
Amúgy egy 3 éves gyerek még ilyen szinten nem fog fel sokat a világból.Neki egy férfi és egy nő között olyan sok különbség nincs.Ilyenkor szerintem még mást figylnek meg.
Pl,hogy mennyire barátságos az illető,de nem a nemét!
Amiről te beszélsz,az olyan 6-7 éves gyerek,aki már valamit felfog,különbséget lát a nemek között.De gyakran kérdez,és ilyenkor el kell magyarázni neki,hogy milyen a világ.Ha gyereked nem meleg,akkor is fog találkozni a témával,tini korban már minden gyerek tudja mi ez.A lényeg,azon van,hogy mit fog róla gondolni,hogy te vagy a környezete mit mondott neki róla.
Amúgy ez nem egy általános dolog,hogy melegek az utcán olyat tennének,ami látványos lenne,de az biztos,ha te,mint anyuka odajönnél nekem szólni,hogy én mit tehetek,elküldenélek a francba,de előbb megkérném a páromat,hogy vigye odébb a gyereket,hogy a gyerek ne hallja azt,hogy az anyját kritizálja egy idegen.
A gyereked ettől nem lesz meleg,ha ettől félsz.
Mert a szexualitást nem tanulja az ember.Az egy neurológiai dolog,kémiai hátérrel.
Amúgy pedig a gyereket nem szabad minden hatástól óvni,és hagyni kell ,hogy érdeklődjön,tájékozódjon.
De nagyon sok buta szülő van,aki számára a nevelés abban nyilvánul meg,hogy mindenre,azt mondja a gyereknek,hogy nem szabad,meg nem nem.nem magyaráznak el semmit.A gyerek ebből csak annyit ért meg,hogy nem szabad kérdeznie,mert a szülő nem nyitott semmire.
Aztán az ilyen gyerekből lesz felnőttként olyan,aki tökre nincs képben dolgokról,megbámul egy tolószékes embert(felnőtt létére),stb,mert mindent el akartak tőle titkolni.
Ha a gyereked melegeket lát,és te elmagyarázod neki,hogy ez mit jelent,később legalább a suliban nem ő lesz az,aki majd terrorizálni fogja a meleg vagy melegnek vélt gyerekeket.
Azoknak a gyerekeknek,akik pedig melegek,csak jót tenne,ha látna példát a környezetében olyanokra,mint ő.
Akkor nem lenne olyan,hogy vki még 20on éves,és azon szorong,hogy fogja megosztani a szüleivel,hogy ő meleg.
Csak nézd meg hány ilyen kérdés van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!