Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melegek! Titeket nem zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Titeket nem zavar, amikor van egy pasitok, és sétáltok az utcán, látjátok, hogy heteró emberek smárolnak, de ti nem tehetitek, még meg se ölelhetitek egymást, mert akkor kb agyon vernének?

Figyelt kérdés
szerintem nagyon rossz. eléggé elcseszett ez a világ néha, ha belegondolok. nem nagyon fair.
2012. szept. 18. 11:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az utolsónál a pont. Úgyhogy én is ugyanazt mondom szájbarágósan, hogy tessék szíves lenni NEM általánosítani! Amúgy meg nekem csak az ölelés hiányozna. Csókolózni meg a heteróknak sem kéne. Bár így, hogy barátom sincs, és ez nagyobb probléma, így engem ez most momentán nem érint. Amúgy meg a lelki részét -hogy szeretik egymást- szerintem is el lehet mondani a gyerekeknek. Nem kéne leszűkíteni a dolgot a szexre, ami alatt nem is feltétlenül azt csináljuk, ami sokak szerint undorító, úgyhogy megint csak azt tudom mondani, hogy tessék szíves lenni NEM általánosítani, és NEM belegondolni, mert lehet nem is azt csináljuk, amit gondolnak. Egyébként meg lehet ám, hogy pont attól lesz meleg a gyerek, hogy túlságosan féltik mindentől (velem legalábbis ez volt, persze nem biztos hogy azért lettem meleg, de szerintem hozzájárult).
2012. szept. 20. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:
11%
Kedves Kérdező! Lány vagyok, és ne haragudj meg rám, de szerintem Isten nem véletlenül teremtett férfit és nőt. ezzel arra célzok, hogyha nekem gyermekem lesz, nem fogom azt mondani neki, hogy az normális, ha két férfi szerelmes egymásba. meg fogom mondani neki, ha nagyobb lesz, hogy igen, sok ilyen ember van, és nem szabad elítélni őket, mert sokan nem tehetnek róla. de nem szabad, hogy azt gondolja, ez a követendő példa. ez nem azt jelenti, hogy ellenetek vagyok... sőt, bizonyos értelemben értelek benneteket :D mivel én is a férfiakhoz vonzódom, és a nőkben vhogy nem tudnék mit szeretni. tehát megértem, hogy jópáran a saját nemetekhez vonzódtok. xD én igazából nem szoktam a barátommal utcán smárolni.. legalábbis próbálom kikerülni az ilyesmit, pont azért, mert lehet, hogy másokat zavar, vagy másoknak rosszul esik, ha nyaljuk egymást. sok fiú-lány páros kerüli a szerelmeskedést az utcán, akik nem bíják visszafogni magukat, azokat elég érdekesnek tartom. ha két férfi csinálja, azt visszataszítónak találom, bármennyire is igyekszem megérteni benneteket. úgy értem, azzal semmi bajom sincs, hogy vannak melegek. de azt nem tudom elviselni, amikor felvonulnak, és mutogatják magukat, mert ez - bár keményen hangzik - annyira azért nem normális, mint az hogy van nő és van férfi. De sajnálom, ha bánt titeket, ha mások szerelmeskednek az utcán. szerintem az ilyenek magánéleti dolgok.
2012. szept. 20. 20:03
 13/18 Bresalio Nagy ***** válasza:
83%
Amúgy megjegyzem, h engem semmilyen társadalom nem fog elrettenteni attól, h egy olyan tevékenységet végezzek, ami a saját normám szerint normális. Legyen ez akár az is, h a pasimmal kézenfogva menjek az utcán stb. Ha agyonvernek, legalább úgy halok meg, h vállaltam magam. (Am meg nem félek a haláltól.) De nem fogok abba a megalázó helyzetbe belemenni, h én azért nem merek egy olyan dolgot csinálni, ami sztem normális, és azért rejtem el a párkapcsolatom vkivel (havernak tettetés stb.), mert a társadalom homofób, és esetleg vmi nem tetszik neki ebben... Ha ebbe belemegyek, azzal egyben el is fogadtam a homofóbiát. Azt viszont soha nem fogom. A legjobban azzal tudom ezt kifejezni, ha nem hagyom, h bármilyen tevékenységben is korlátozzon. Inkább belehalok ebbe, mintsem éljek azzal a tudattal, h elfogadtam. (Márcsak azért is, mert egy percig se tudnék ezzel a tudattal élni.)
2012. szept. 30. 14:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Az anyukának megismételném a 6. válaszolót. Számból vette ki a szót.

Nekem elhiheti mindenki, a gyerek nem attól lesz meleg vagy hetero, hogy mit lát az utcán, hanem attól, hogy a saját szülei hogyan élik elé a nemi szerepeket. És ez nem csak azt jelenti, hogy ki kivel szexel, hanem azt is, hogy ki hordja otthon a nadrágot, ki mennyire tud magáért kiállni, stb.

Az általánosítást meg tényleg tessék abbahagyni.

2012. okt. 1. 07:35
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

A 6. válaszoló vagyok.

Kedves Anyuka: Nem pontoztak le egyébként. Ha jön a kérdés, hogy ki a néni, nem bonyolult, az igazat kell mondani, hogy nincs néni, csak két bácsi van, ennyi. A gyerekek kedvenc kérdése a "Miért?", akár 27-szer elismételve mindenre, nekem is az volt :).Amúgy a gyerek olyat is lát a mesében, hogy Jerry bedugja Tom vizes farkát a konnektorba és szétrázza és hú de vicces, mégsem teszi meg a gyerek a valóságban a macskával vagy a tesójával. Én is látok a Tv-ben pedofilokról szóló híreket meg az anyját felgyújtó embert, mégsem azonosoluk ezzel. Amíg meg csak eldugnak egy témát a gyerek elől és később innen-onnan hall valamit (akár téves dolgokat), majd csak jobban érdekli, mert hogy erről miért nem beszéltek neki. Jobban örülnél ha más tájékoztatná először a gyereked (aki valószínűleg nem a tanár lesz ilyen témában) a dolgokról (nem csak erről), mint Te? (bocs a tegezésért). A felvonulás meg egy nap van egy évben pár óráig, el lehet kerülni ha úgy gondolod, de ha odamész, akkor is a tömeg 98%-a hétköznapi ember aki mellett másnap elsétálsz az utcán és nem tudok másról ami történik esetleg 1-2 csókon kívül, pedig voltam ott egyszer.

Kedves 12. Lány: Bár nem hiszek Istenben meg ilyenekben, de ha nem véletlenül teremtett férfit és nőt, akkor biztos nem véletlenül teremtett meleg férfit és nőt. Szóval ha ez is tőle lenne, akkor végülis "normális", nem?

21/f

2012. okt. 10. 23:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Teremtett meleg férfit? Ezt honnanis veszed? Mert hogy épp az ilyen ferdehajlamú homokosok miatt pusztította el szodomát és gomorát arról tudok.
2012. dec. 23. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:

2-3 éves gyerek nemi szerepeket tanul:D

Hát ezen nevetnem kell:D

A nemi szerepeket nem tanulja az ember,mivel az csak egy társadalmilag kitalált dolog,nem pedig ösztönszerű.

Az,hogy szexelni akarunk az ösztönszerű,de a nemi szerepek,ahogy te fogalmaztál csak kitalált dolgok.

Amúgy egy 3 éves gyerek még ilyen szinten nem fog fel sokat a világból.Neki egy férfi és egy nő között olyan sok különbség nincs.Ilyenkor szerintem még mást figylnek meg.

Pl,hogy mennyire barátságos az illető,de nem a nemét!

Amiről te beszélsz,az olyan 6-7 éves gyerek,aki már valamit felfog,különbséget lát a nemek között.De gyakran kérdez,és ilyenkor el kell magyarázni neki,hogy milyen a világ.Ha gyereked nem meleg,akkor is fog találkozni a témával,tini korban már minden gyerek tudja mi ez.A lényeg,azon van,hogy mit fog róla gondolni,hogy te vagy a környezete mit mondott neki róla.

Amúgy ez nem egy általános dolog,hogy melegek az utcán olyat tennének,ami látványos lenne,de az biztos,ha te,mint anyuka odajönnél nekem szólni,hogy én mit tehetek,elküldenélek a francba,de előbb megkérném a páromat,hogy vigye odébb a gyereket,hogy a gyerek ne hallja azt,hogy az anyját kritizálja egy idegen.

A gyereked ettől nem lesz meleg,ha ettől félsz.

Mert a szexualitást nem tanulja az ember.Az egy neurológiai dolog,kémiai hátérrel.

Amúgy pedig a gyereket nem szabad minden hatástól óvni,és hagyni kell ,hogy érdeklődjön,tájékozódjon.

De nagyon sok buta szülő van,aki számára a nevelés abban nyilvánul meg,hogy mindenre,azt mondja a gyereknek,hogy nem szabad,meg nem nem.nem magyaráznak el semmit.A gyerek ebből csak annyit ért meg,hogy nem szabad kérdeznie,mert a szülő nem nyitott semmire.

Aztán az ilyen gyerekből lesz felnőttként olyan,aki tökre nincs képben dolgokról,megbámul egy tolószékes embert(felnőtt létére),stb,mert mindent el akartak tőle titkolni.

Ha a gyereked melegeket lát,és te elmagyarázod neki,hogy ez mit jelent,később legalább a suliban nem ő lesz az,aki majd terrorizálni fogja a meleg vagy melegnek vélt gyerekeket.

2013. dec. 4. 06:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Azoknak a gyerekeknek,akik pedig melegek,csak jót tenne,ha látna példát a környezetében olyanokra,mint ő.

Akkor nem lenne olyan,hogy vki még 20on éves,és azon szorong,hogy fogja megosztani a szüleivel,hogy ő meleg.

Csak nézd meg hány ilyen kérdés van itt.

2013. dec. 4. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!