Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időnek kell eltelnie egy kapcsolatban az első szexig?
én 3 hónapot tartok átlagnak ha első alkalom. amugy 2 hónap. másfél hogyha olyan típus vagy hogy jaj téged kikell érdemelni. csávó úgyis kaparni fog végig, neked kell visszatartani (feltételezem lány vagy :D )
én 5 és fél hónapot vártam első szexre mostani barátnőmnél (szűz volt) és igazából nem bánom, szerelmes voltam és vagyok is úgyhogy tudtam hogy megéri :D akár tovább is ment volna de szerintem annyira ne feszegesd a húrt :)
Mint csajozós pali azt tudom erre mondani, h nekem totál nem jön be az, h rögtön odaadja magát, de az se h járunk és akkor érzem, h megy a para a nő részéről, h jaj már három hete járunk és akkor most lefeküdjek e vele, hanem nem járunk, én keresem, kifelelget, de azért csöpögtet, h jó lesz ez csak még tornázz:D
Aztán spontán megtörténik a dolog.
Egy nagyon jó szenvedélyes szexxel kezdődik, amit később az ember át akár élni ismét, közben már rég tudja, csak még magának se vallja be az ember, h megtetszett a másik, h várja a pillanatot, h újra bevesse magát, ezáltal hiányzik is a másik.
Szerintem ez a legtutibb!
Változó.
Én az első barátommal 10 hónap után feküdtem le, a jelenlegivel pedig 4 hónap után.
23/L
Ez csak műbalhé.
Akkor fekszel le vele, amikor akarsz.
Ha sokáig vársz vele, nem is kívánod igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!