Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időnek kell eltelnie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időnek kell eltelnie egy kapcsolatban az első szexig?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretném ha el lenne kapkodva az egész, de félek attól is, hogy esetleg sokáig húznám. Mi az az átlag időtartam amennyit úgymond kell várni az első szexig?
2012. szept. 18. 03:47
1 2
 1/12 Traune ***** válasza:

én 3 hónapot tartok átlagnak ha első alkalom. amugy 2 hónap. másfél hogyha olyan típus vagy hogy jaj téged kikell érdemelni. csávó úgyis kaparni fog végig, neked kell visszatartani (feltételezem lány vagy :D )

én 5 és fél hónapot vártam első szexre mostani barátnőmnél (szűz volt) és igazából nem bánom, szerelmes voltam és vagyok is úgyhogy tudtam hogy megéri :D akár tovább is ment volna de szerintem annyira ne feszegesd a húrt :)

2012. szept. 18. 03:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Erre nincs szabály. Ezt érezni kell. Amíg ez kérdés valamelyik félnek is, addig a helyzet még nem érett meg rá.
2012. szept. 18. 03:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Elég friss a kapcsolat, még nincs itt az ideje, ez biztos. Viszont a továbbiakban nem tudom mi lenne a helyes, nem szeretném nagyon megváratni sem, de ugyanakkor szeretnék rájönni hogy tényleg én érdeklem és komolyan gondolja, mert régen elég csajozós volt. Amúgy már 20-on túl vagyunk mindketten, nem az első szex lesz.
2012. szept. 18. 04:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Mint csajozós pali azt tudom erre mondani, h nekem totál nem jön be az, h rögtön odaadja magát, de az se h járunk és akkor érzem, h megy a para a nő részéről, h jaj már három hete járunk és akkor most lefeküdjek e vele, hanem nem járunk, én keresem, kifelelget, de azért csöpögtet, h jó lesz ez csak még tornázz:D

Aztán spontán megtörténik a dolog.

Egy nagyon jó szenvedélyes szexxel kezdődik, amit később az ember át akár élni ismét, közben már rég tudja, csak még magának se vallja be az ember, h megtetszett a másik, h várja a pillanatot, h újra bevesse magát, ezáltal hiányzik is a másik.

Szerintem ez a legtutibb!

2012. szept. 18. 05:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Változó.

Én az első barátommal 10 hónap után feküdtem le, a jelenlegivel pedig 4 hónap után.

23/L

2012. szept. 18. 08:35
 6/12 anonim ***** válasza:
ugyan már, a mai világban a kérdés, hogy a szextől a kapcsolatig mennyi időnek kell eltelnie.
2012. szept. 18. 08:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez csak műbalhé.

Akkor fekszel le vele, amikor akarsz.

Ha sokáig vársz vele, nem is kívánod igazán.

2012. szept. 18. 09:44
 8/12 Turbo78 válasza:
A 3. randira esküszök!
2012. szept. 18. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Erre tényleg nincs szabály. Nálunk már a kapcsolat elején megtörtént a szex... Igaz, mi előtte évekig barátok voltunk, ismertük egymást már nagyon jól.
2012. szept. 18. 11:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 18. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!