Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmennétek a helyemben ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek a helyemben ebbe a nyaralóba a párotokkal és még két barátjával? Szólaljak fel?

Figyelt kérdés

Én 18 éves lány vagyok, párom 23. Egy hónapja vagyunk együtt és augusztus végén készülünk a hegyekbe. Jön velünk még két barátja, egy lány és egy fiú, akik már két éve járnak. Még csak nyaralót keresünk, de nekik megtetszett egy olyan, ahol van:

-egy konyha es egy fürdőszoba között egy kicsi ágy(ezen aludni az egyik pár), és egy csigalépcső, amin ha felmegyünk van még egy ágy. De semmi ajtó, semmi.

-csajszi mondta, hogy ő éjszaka fog járni WC-re, szóval ott fog mindig melletünk elmenni.

-párommal már terveztük, hogy a kiránduláson lefekszünk, de én így nem szeretnék, hiszen bármit fogok mondani, bármi...azt ők lennt hallani fogják.

-van persze másik nyaraló is, de pár euro-val drágább. De én inkább oda mennék.

-a másik pár már több éve együtt van, lehet őket nem zavarná, de engem igen.

Ti elmennétek ebbe a nyaralóba? Szólaljak fel, hogy én a másikat választanám?Igaz, nekem kellene lehet a többiekhez igazodni, de a párom se szívesen menne ebbe a nyaralóba, csak a másik párnak tetszik.

2009. júl. 31. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha először akartok lefeküdni egymással, akkor semmiképp ne itt, mert rossz élmény lesz. De miért nem mondjátok meg nekik, hogy ti ide nem mentek, mert nem tetszik? Keressetek olyat, ami tetszik, ha akarnak, mennek abba, ha nem, akkor meg ketten romantikáztok.
2009. júl. 31. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:

én ha a helyedben lennék, én elmennék, max az "édeskettest" halasztanám TALÁN el vagy előbbre hoznám :) (najó ez csak az én véleményem)

...bár az, hogy melyik nyaralót válasszátok azt szerintem négyen kéne megbeszélnetek... :)

2009. júl. 31. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp ebbe a nyaralóba mentek, miért nem beszélitek meg, hogy te és a párod aludjatok az emeleti ágyon?
2009. júl. 31. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem mindig akad ilyen lehetőség, hogy együtt lehessünk éjjel is. Ez a nyaraló, olyan mintha egy szobában aludnánk mindannyian. Nekem ez nem túl kényelmes. Szeretnék egy kicsit vele lenni egyedül. Legalább éjszaka.

Köszi a választ

2009. júl. 31. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert ha ebbe a nyaralóba megyünk, akkor egyik éjszaka mi alszunk fennt, másik éjszaka meg ők. Szóval vándorolni fogunk minden éjszaka.
2009. júl. 31. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
+én meg hát nem mertem nagyon felszólalni, mégiscsak egy-két hete ismerem a barátait. De ha talizunk megmondom nekik, hogy ez nekem nem tetszik. Aztán a döntés rájuk marad. Csak félek, hogy megsértődnek.
2009. júl. 31. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
37%
Á, értem, és muszáj nektek feltétlenül minden éjjel dugni? Nem elég akkor, amikor ti alusztok a "nyugisabb" helyen?
2009. júl. 31. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!