Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit éreznek vagy gondolnak ha sírni látják a lányt miattuk, mert szereti őt, de ők nem szeretik a lányt?
Szerintem ez emberfüggő.
Van olyan akinek még tetszik is,hogy ennyire odavan érte valaki és tesz magasról más érzéseire,csak a saját egója nő.
Viszont van aki érzelmesebb,jobban törődik mások érzéseivel,azok valószínűleg rosszul érzik magukat emiatt.
Ez meg olyan sz*r szöveg,hogy "nem dőlök be ennek meg milyen trükk ez,mert sok lány nem azért sír,hogy kicsikarja a kapcsolatot,hanem mert egyszerűen fáj,hopgy nem szeretik viszont.A nők is emberek:D
az én barátom, aki mindig a szakítással fenyeget, ha bármi miatt sírok (mert pl leüvölti a fejem) egyszerűen kínosan érzi magát és elkerül, amíg szipogok, én meg mindig elfojtom magamban. mert különben látom rajta, hogy legszívesebben elmenekülne, minthogy velem foglalkozzon, vagy magába nézzen, hogy megbántott.
és amikor úgy védem magam a támadásai ellen, hogy közben csupa könny a szemem, addig ordít, amíg neki nincs igaza.
szóval ő nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!