Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt cigány barátnőd?

Figyelt kérdés

Kialakulóban van egy komoly kapcsolatom egy cigány származású lánnyal. A nő teljesen rendben van, okos, nagyon szép, ápolt, dolgozik, két munkahelye is van. Kb. negyed részben cigány, látszik rajta, de csak épphogy.

Hangsúlyozom: Semmi problémám a származásával, nem vagyok rasszista. Számomra egyértelmű, hogy nem akadály ki volt az apja/anyja, 100%-ig képes vagyok szeretni. Engem az sem érdekel, hogy ki mit mond.

Őt viszont féltem. Nem akarom, hogy megszólják, tudom mennyire intoleránsak az emberek.

Mi a tapasztalat, mennyire szólják meg az emberek, ha egy magyar férfi egy cigány nőt választ párjának? És ha ilyen történik, hogy lehet azt hatékonyan kezelni?

Volt már valaha cigány barátnője valakinek? Volt valamilyen a származásból eredő konfliktus ebből?

Kicsit tartok a családjától, azt hallottam, hogy elég más szokások vannak náluk. Erről valami tapasztalat?

Kérném szépen, hogy a fajgyűlölő és egyéb paraszt beszólásokat mellőzzétek.

2009. júl. 31. 16:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%
nekem nincs velük semmi problémám csak sajnos ilyen világot élünk ha szeretitek egymást kinek mi köze hozzá kivel jársz semmi
2009. aug. 25. 21:47
 22/32 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nekem józan eszem volt.
2009. szept. 23. 17:45
 23/32 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók és aki idetéved, az eredeti kérdező lennék. Előre leszögezem, hogy nem vagyok rasszista.

Három alkalommal találkoztam a nővel. Fantasztikus volt, teljesen belézúgtam. Harmadik alkalommal szeretkeztünk is. Teljesen ráindultam, legalább tíz alkalommal elélvezett, alig akartam engedni, hogy hozzám érjen, mert nem bírtam betelni az ő testével.

Két nap múlva írt egy SMS-t, hogy ő most 3 napot kér, mert "dolga van". Iszonyatosan besértődtem, mert mindenféle okmegjelölés nélkül csak betett a sarokba mint egy plüssmacit.

Fájdalmas összeveszés volt, igaz csak részemről, ő gyakorlatilag instant módon dobott csak nem mondta ki, mert ahhoz nem volt már bátorsága. Kiderült, hogy megjelent a multjából egy cigány férfi és ez őt "felkavarta". Ez a felkavarás annyira határozott volt, hogy még le is feküdt vele, aztán össze is vesztek azonnal, mert a férfinak konkrétan már van felesége meg gyereke.

Én meg a lúzer harmadikként nézhettem, hogy a nő, akibe totál belezúgtam lefekszik egy nős családos cigény férfival a kapcsolatunk második hetében.

A férfi egyébként közismerten illegális dolgokból tartja el magát, már ült is miatta. Betöréses lopás, rablás, stb...

Nem mondom, hogy ez általános, nem mondom, hogy minden cigány nő így viselkedik, de álljon ez itt egy példának és majd mindenki olyan következtetést von le belőle, amit akar.

Nekem most másfél-két hónap mély depresszió fog következni, amíg képes leszek őt elfelejteni annyira, hogy már nem jön rám az öngyilkossági vágy, ha eszembe jut.

Ennyi.

2009. szept. 24. 11:09
 24/32 anonim ***** válasza:
89%

"Három alkalommal találkoztam a nővel. Fantasztikus volt, teljesen belézúgtam. Harmadik alkalommal szeretkeztünk is. Teljesen ráindultam, legalább tíz alkalommal elélvezett, alig akartam engedni, hogy hozzám érjen, mert nem bírtam betelni az ő testével."

Ne gusztustalankodj!

"A férfi egyébként közismerten illegális dolgokból tartja el magát, már ült is miatta. Betöréses lopás, rablás, stb... "

Valahogy nem lepett meg.

Akkor mostmár nem vagytok együtt! Örülök neki! Hidd el jobb lesz így neked! Látod, ezért utálják őket sokan, mert ilyeneket csinálnak, mint veled csináltak!

2009. szept. 27. 22:18
 25/32 anonim ***** válasza:
23%
Én 15 éves vagyok félvér és van feleségem:)
2010. jan. 27. 15:09
 26/32 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező!

Az eset amit leírtál, hogy póruljártál és dobott ze nem cigány tulajdonság. A legtöbb nő ilyen, és igen a legtöbb nő nha gyengédségre vágyik de nekik is az kell akit nehezen szereznek meg, te úgymondd unalmassá váltál hogy könnyen megkapott és loholtál utána mint a pincsikutya.

Van aki könnyen esik szerelembe, van aki nem.

Remélem azért sikerült egy oylan nőt találnod aki viszonozza érzéseidet.

Üdv!

2011. máj. 3. 18:49
 27/32 anonim ***** válasza:
74%
vigyázz vele, ha nagyon beléd zúg te meg már unod és ott akarod hagyni akkor hívja a testvíteit és agyonvernek... csak óvatosan
2011. aug. 30. 14:04
 28/32 anonim ***** válasza:
74%
csak egy menet volt vele oh az a punci isteni muszály kipróbálnod szép világos barna punci finom volt
2011. aug. 30. 16:12
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
nekem apám magyar anyum cigány és semmi olyan dolog nem volt hogy kellemetlen lett volna nekik esetleg az utcán vagy akárhogyan. Én 18 vagyok és van barátom aki magyar és megintcsak nincs semmi baj kettőnk között ez miatt nem kell elvegyen mert ezt csak az igazi oláh cignyok sőt egyre ritkábban él ez a szabály szóval ez ne legyen nektek sem akadály :)
2011. szept. 7. 09:47
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
jah most olvastam el hát ez szívás de nem minden keverék csaj ilyen te szépen kifogtad!
2011. szept. 7. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!