Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt cigány barátnőd?

Figyelt kérdés

Kialakulóban van egy komoly kapcsolatom egy cigány származású lánnyal. A nő teljesen rendben van, okos, nagyon szép, ápolt, dolgozik, két munkahelye is van. Kb. negyed részben cigány, látszik rajta, de csak épphogy.

Hangsúlyozom: Semmi problémám a származásával, nem vagyok rasszista. Számomra egyértelmű, hogy nem akadály ki volt az apja/anyja, 100%-ig képes vagyok szeretni. Engem az sem érdekel, hogy ki mit mond.

Őt viszont féltem. Nem akarom, hogy megszólják, tudom mennyire intoleránsak az emberek.

Mi a tapasztalat, mennyire szólják meg az emberek, ha egy magyar férfi egy cigány nőt választ párjának? És ha ilyen történik, hogy lehet azt hatékonyan kezelni?

Volt már valaha cigány barátnője valakinek? Volt valamilyen a származásból eredő konfliktus ebből?

Kicsit tartok a családjától, azt hallottam, hogy elég más szokások vannak náluk. Erről valami tapasztalat?

Kérném szépen, hogy a fajgyűlölő és egyéb paraszt beszólásokat mellőzzétek.

2009. júl. 31. 16:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
25%
bodzaszedők....egy kis uzsora itt, egy kis fémlopás ott.
2009. júl. 31. 17:07
 12/32 anonim ***** válasza:
84%
17:07, ne haragudj, de te hülye vagy. Tudom, mire gondolsz, én is a Jobbikra szavaztam, és utálom a cigányokat, nekem is volt több olyan kalandom, hogy a Norvégok majdnem elvertek, de itt rohadtul nem erről van szó. AZT a cigányt ugyanis, aki tényleg beilleszkedett (és nem csak kb.) én nem különböztetem meg. Igazából észre sem szoktam venni, h cigány. OK, látom, h barna a bőre, de az más miatt is lehet, meg sem fordul a fejemben...
2009. júl. 31. 17:14
 13/32 anonim ***** válasza:
72%
Kolompár egy köztörvényes gyilkos, Mohácsit meg beültetném a kis deszegregált iskolájába tanítani, amíg a kedves kis lurkók egyike egy kést nem vág bele, mert visszapofázott neki. Ezek szerinted beilleszkedettek? Mert szerintem ezek undorító politikusok, akiknek az első lámpaoszlopon lenne a helye. Nem a bőre színéért, hanem a bűneiért... Ez a csaj szerintem nem ilyen, de ha tévedek bocsi...
2009. júl. 31. 17:18
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Irod h nem érdekel ki mit mond ..akkor kérdem én ,min változtat az ha megtudod h lesznek konfliktusok vagy sem ...:/
2009. júl. 31. 17:24
 15/32 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem meg nagyon jó, hogy érdkeli a srácot a dolog.

és akkor ugye a lány 3/4 részben magyar igaz?

B.

2009. júl. 31. 17:42
 16/32 anonim ***** válasza:
76%

Igen, számíthatsz kellemetlen helyzetre,

pl. lehet, hogy a gyerekeidnek nem lesz könnyű az óvodás, iskolás társai között...

Már ha tényleg komoly ez a kapcsolat.

2009. júl. 31. 17:46
 17/32 anonim válasza:
100%
Én azt hittem a mostani barátomra régen hogy cigány.. összejöttem vele mert nagyon tepert egy hónapig és tetszett is azóta nagyon megszerettem,mikor megismertem a családját bebizonyosodtam hogy nem cigány.. és most ha kiderülne hogy az is se érdekelne mert szeretem és nem érdekel más véleménye!!!! Jó barátommal beszéltem arról mikor tanácsot kértem tőle hogy összejöjjek e vele mert nem tudom hogy cigány e vagy sem ő azt mondta ha szeretné meg tetszene neki akkor tuti összejönne egy olyan csajjal aki cigány és mostani barátnője félig az mert anyukája magyar,apukája cigány :)
2009. júl. 31. 18:32
 18/32 anonim ***** válasza:
83%
Szia. Ha normális életet él, dolgozik, intelligens, akkor szerintem vágj bele. Az emberek véleménye lehet hogy más lesz, lenéznek vagy valami hasonló, de minden csoda 3 napig tart. Lehet, hogy tök boldog lennél vele, akkor meg kit érdekel mit mondanak mások? Egy próbát megér. Ráaadásul, csak negyed cigány. Szóval, szerintem nem gáz.
2009. júl. 31. 18:52
 19/32 anonim válasza:
76%
Szia ne foglalkoz másokal egyáltalán ez rólatók szól nem másokról.Elégbaj az,hogy ilyen kérdés egyáltalán felmerül,ök is ugyanolyan emberek mint bárki más.Magyarok közt se mindenki dolgozik és nem mindenki ápolt ,csak sokan nem látják a fától az erdöt.A kultura meg nem sokkal másabb hidd el nekem.Nekem sok ilyen ismerösöm van mint ti és nagyon jól megvannak és mindenki elfogadta öket.
2009. júl. 31. 20:35
 20/32 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt roma barátnőm, és nagyon szerettem azt megmondom... mindent megtettem ért, de tényleg mindent...

aki bántotta azt én likvidáltam, mert idegesitett, hogy néhány surmo piszkálta szegényt...

A családja nagyon rendes volt, és szerettek is engem:)

Egy két durvább konfliktus volt... pl.: munkahelyen visszafokoztak, mert a fönöknek nem tetszett, hogy én kivel járok és engem nem érdekelt a hülyesége...

meg egyszer megverték az utcán a lányt..., azt picit közbe kellett lépnem száljanak le rola...

szerintem ne foglalkozz ki mit mond SZERESD...

2009. júl. 31. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!